Rønne fB indgår samarbejde med DS-klub
Foto: Jens-Erik Larsen

17. JUL 2018 • 07:08SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Rønne fB indgår samarbejde med DS-klub

De spillere fra Rønne fB som har deres daglige gang i København, vil i den kommende sæson træne med hos danmarksserieholdet i Avedøre IF. Tidligere var det i Fremad Amager.

– Jeg har lavet en aftale med Avedøre om at vores spillere i København kan træne med hos dem i denne sæson, fortæller Rønne fB-træner Mathias Jensen, som er glad for det nye samarbejde:

– Avedøre ligger i Danmarksserien, og jeg ser det derfor som et godt plus, at vores spillere fremover kan træne på Danmarksserie- niveau i stedet for serie 1. Det håber og tror jeg på, kan give os noget i weekenderne, og jeg ser det som en rigtig god og vigtig aftale for os i forhold til at give vores københavnere det bedste fundament.

Om baggrunden for samarbejde, siger Mathias Jensen:

– Timos Adraktas, som var vores kontakt og træner i Fremad Amager er nu i Avedøre, så vores drenge kender ham. Aftalen har jeg lavet med deres cheftræner Peter Juul Petersen, som vi tidligere har hjulpet med at lade Jannick Andersen træne med Rønne fB, da Peter var træner i Fremad Valby. Det gør, at jeg kender begge trænere, og som jeg derfor jævnligt vil være i kontakt med, hvilket jeg ser som en fordel.

Mest læste

25. MAR 2019 • 20:05 FOR ABONNENTER

Godt år i Hasle IF – selv om medlemmerne er faldet fra

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv