Stafet reddet på målstregen: Flere frivillige trådte til

12. JUL 2018 • 19:43 • AF HENRIK NIELSEN

Stafet reddet på målstregen: Flere frivillige trådte til

For få frivillige betød, at den lokale udgave af Stafet for livet hang i en tynd tråd, men det er lykkedes styregruppen at få flere til at melde sig, så stafetten er reddet, fortæller formand Hans Lindhardt i en pressemeddelelse.

Beslutningen om at gennemføre årets udgave af Stafet for livet blev taget på et møde, hvor styregruppen var kaldt sammen for at drøfte, om det overhovedet kunne lade sig gøre at få arrangementet til at hænge sammen. Forud var gået en ihærdig indsats for at hverve nye frivillige til arbejdet med stafetten. Hvis det ikke lykkedes, ville den blive aflyst i år.

– Det er med stor glæde og lettelse, at jeg som formand for stafetten kan meddele, at arbejdet har båret frugt, lyder det fra Hans Lindhardt.

På det afgørende styregruppemøde deltog otte nye frivillige, som meldte sig klar til at deltage i arbejdet omkring stafetten og dermed arbejdet i kampen mod kræft, fortæller Hans Lindhardt. Yderligere fem kunne ikke være tilstede, men har givet tilsagn om at ville hjælpe til.

Stafet for livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft.

– Vi står sammen, fejrer livet og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Stafetten varer 20 timer for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at skulle leve med kræft, fortæller Hans Lindhardt.

Den bornholmske afdeling af det landsdækkende arrangement foregår på Østre Skoles sportsplads i weekenden den 8.-9. september, og alle er velkomne. Tilmelding sker på Stafet for livets hjemmeside.


SENESTE NYHEDER

18. NOV 2018 • 16:17
Unge kan søge haslelegat
18. NOV 2018 • 13:33
Mejeriet bygger stadig
18. NOV 2018 • 13:15 FOR ABONNENTER
Bornholmere fravælger elbiler

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. NOV 2018 • 09:03
Sangerinde kom tæt på publikum

Mest læste

17. NOV 2018 • 09:33 FOR ABONNENTER

Tiden modarbejder et nyt FC Bornholm