Madmarkedet vokser og kommer tilbage næste år
Foto: Jens-Erik Larsen

9. JUL 2018 • 14:58 • AF TORBEN ØSTERGAARD MØLLER

Madmarkedet vokser og kommer tilbage næste år

Det internationale madmarked, som Store Torv i Rønne har huset den forgangne uge, rejste mandag formiddag fra øen.

Men også dette tredje år i træk, markedet har besøg Bornholm, har budt på nogle gode dage for de handlende, fortæller dets manager, Emanuele Signorello, som også forsikrer, at markedet vender tilbage i 2019 og forhåbentlig i en større udgave med endnu flere forskellige varer.

– Vi har haft en rigtig god uge med vidunderligt vejr og mange turister og andre, som har været interesserede og meget entusiastiske i forhold til markedet, siger han.

– Så ligesom de tidligere år, vi har været her, har det være rigtig godt. Vi planlægger også at vende tilbage næste år. For os er det et rart sted at være, og folk virker meget glade for, at vi er her, så det har virkelig været en dejlig uge. Nu arbejder vi på at gøre markedet endnu større med flere forskellige produkter at vælge imellem og også løfte kvaliteten, uden at priserne bliver for høje, siger Emanuele Signorello.

Hvor mange nationaliteter er der blandt stadeholderne?

– Der er folk fra Holland, Frankrig, Italien, Spanien, Ungarn, Polen, Finland og England, siger han, som selv kommer fra den italienske ø Sicilien.

Og hvor skal I hen herfra?

– Vi tager til Randers, og dernæst splitter vi markedet op i to, så nogen tager til Tall Ship Race i Esbjerg og andre til Grenaa.

Inden markedet kom til Bornholm havde det været i Køge.

SENESTE NYHEDER

19. MAR 2019 • 14:16 FOR ABONNENTER
Jann Sjursen: Folkemødet er hele Danmarks forsamlingshus
19. MAR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAR 2019 • 09:00
Restaurant i Allinge til salg

Mest læste