Heldig vinder hentede stor gevinst på travbanen

20. JUN 2018 • 11:59SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Heldig vinder hentede stor gevinst på travbanen

Travløbene tirsdag aften blev en stor triumf for Kim Mortensen og Stefan Lind-Holm, idet de vandt halvdelen af aftenens løb. Stefan Lind-Holm vandt tre løb, mens Kim Mortensen vandt to.

Men det blev også en stor aften for en heldig vinder af V4-spillet, som kunne hente en gevinst på hele 45.345 kroner.

Stefan Lind-Holms vinderheste var Picasso Jetset, Global Tinghøj og Billgate, hvor den mest imponerende nok var sejren med Picasso Jetset. Det var Lind-Holms foreløbig 12. sejr i år, hvilket bringer ham klart i spidsen på kuskestatistikken, så den mangeårige amatørchampion er på vej igen som vi kender ham fra tidligere år.

Kim Mortensens to sejre var begge ret imponerende, først vandt han med Born Solo, der kort efter første sving blev trukket ud i tredje spor for derefter at overtage kommandoen for at forsvinde fra til overlegen sejr. Med B G Anna Maria kørte han et veldisponeret løb, hvor Worth The Wait og Pegasus G K i et selvmorderisk tempo duellerede om føringen. Da de meldte udsolgt sendte han B G Anna Maria frem til sikker sejr foran Sebora Holmsminde.

Dagens hovedbegivenhed Bornholms Travselskabs Fødselsdagsløb blev som ventet vundet af Wega Vang med John Gommans, der førte samtlige 3000 meter og vandt sikkert foran Solon. Derved udbyggede Wega Vang sin føring i Golden League-serien.

Der blev aftenen igennem leveret nogle artige overraskelser, der blandt andet betød at ingen havde løst V5-spillet hvorfor der var udbetaling til rækker med fire rigtige. I triospillet var tre af dagens løb ikke løst.

Til gengæld var der kun en enkelt række der havde løst V4-spillet, hvilket betød en gevinsten på 45.345 kroner.

V5-spillet gav 546 kroner til 148 rækker med fire rigtige på kombinationen: 2-8-10-6-1

Dagens samlede omsætning blev 397.337 kroner, hvoraf de 120.220 kroner var spillet på banen.

Mest læste