Derfor skal du leje dig ind i Videnbyens kontorfællesskab

SPONSORERET AF SYDDANSKE FORSKERPARKER

Derfor skal du leje dig ind i Videnbyens kontorfællesskab

Når du vil starte en virksomhed, er det vigtigt, at du har adgang til faciliteter, hvor du i ro og mag kan udvikle din forretning. Du kan selvfølgelig altid vælge at sidde derhjemme i din egen stue og gøre det, men vi ved alle sammen godt, at hjemmet indbyder til alt for mange overspringshandlinger

Så lægger du mærke til, at vasketøjskurven er ved at blive fyldt godt og skal tømmes. Så kigger du på uret og ser, at din yndlingsprogram starter lige om lidt. Måske har du en familie derhjemme, som også kræver din andel af hjemmet, og som også skal have lov til at fylde sin del i huset.

En professionel virksomhed kræver professionelle omgivelser
Ved at dedikere et lokale eller en beliggenhed til din spirende virksomhed, signalerer du seriøsitet over for andre. Dette kan komme dig til gode, f.eks. når du skal til at finde investorer til din virksomhed.

Men som nystartet virksomhedsejer kan det knibe lidt med pengene. Størstedelen af dine penge har du sikkert afsat til udvikling af dine kerneydelser. Derfor har du måske ikke så mange penge, som du kan bruge på leje af kontor. Du kan dog vælge at gå ad den gyldne middelvej og leje dig ind hos et kontorfællesskab.

På et kontorfællesskab sidder du sammen med en masse andre mennesker, som også aspirerer til at blive succesfulde virksomhedsejere. Netop derfor er det ofte billigt at sidde på et kontorfællesskab, fordi I er mange, der deler faciliteter.

Overvejer du at finde et kontorfællesskab eller mødelokale i Kolding, bør du kigge nærmere på Videnbyen, som både huser kontorfællesskab, gratis hjælp til startups samt små og store mødefaciliteter.

Hvad er Videnbyen?
Videnbyen er et innovationshus beliggende i Odense tæt ved Syddansk Universitet. I huset finder du både kontorfællesskaber, prototypelaboratorier, gratis arrangementer og tilbud til startup-virksomheder og moderne møde- og konferencelokaler.

Videnbyen tilbyder både udlejning af kontor og skrivebordspladser til startups. I det odenseanske innovationshus finder du forskellige kontorudlejningspakker til forskellige priser. Har du et meget stramt budget, kan du derfor kigge på deres billigere løsninger, hvor du får adgang til Videnbyens generelle faciliteter. Men har du og dit team fået funding til jeres startup, kan I overveje at leje et helt kontor til hele holdet.

Der er mange fordele ved kontorfællesskabet i Videnbyen
Den største fordel ved at have en kontor- eller skrivebordsplads i Videnbyen er den professionelle men startup-venlige atmosfære. Omdrejningspunktet for Videnbyen er innovation og udvikling, og derfor er lokationen perfekt til dig, som er ved at starte din virksomhed op.

Videnbyen har mange gratis tilbud rettet mod startups, hvor spirende iværksættervirksomheder bl.a. kan få sparring og rådgivning fra professionelle innovationskonsulenter. Derudover kan du også få hjælp til at blive introduceret for potentielle investeringsselskaber. Begge muligheder er guld værd, når man starter ud som ung startup.

Udover professionel hjælp kan startup-virksomhederne også hente inspiration hos hinanden, da de alle sammen sidder i samme båd - eller under samme tag for at være helt specifik. Selv om I måske arbejder i vidt forskellige felter og med helt forskellige produkter, og du ikke tænker, at du og din virksomhed har noget til fælles med de andre, så opstår nytænkning, når forskellige perspektiver mødes. Dette kan komme til din fordel ved, at du måske får øjnene op for nye aspekter ved din ydelse eller virksomhed, som du ikke selv kunne se på egen hånd.

Derudover har du frihed til at bestemme, hvordan du vil bruge husets faciliteter. Som vi beskrev tidligere, tilbyder Videnbyen forskellige muligheder for at leje sig ind i deres kontorhotel. Har du f.eks. kun behov for at låne husets mødefaciliteter i ny og næ, når du skal tale med investorer og andet godtfolk, er der ingen grund til, at du lejer et helt kontor.


21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

Mest læste