Idrætten jubler over færgeaftale: Vi gik efter en aftale, der favner bredt

17. MAJ 2018 • 15:25 • AF MIE MØLBAK

Idrætten jubler over færgeaftale: Vi gik efter en aftale, der favner bredt

Øens sportsfolk kan helt gratis flytte rundt på færgebilletterne, som de vil, når Molslinjen overtager færgedriften på Bornholm.

DBU Bornholm, DGI Bornholm og Bornholms Idrætsråd har onsdag underskrevet en aftale med rederiet, som giver bornholmske sportsfolk fleksible billetter, der dog ikke bliver billigere end almindelige billetter.

– Det er så nyt, at blækket nærmest stadig er vådt. De sidste brikker faldt på plads i går sidst på eftermiddagen. Og vi tre parter synes, det er en rigtig god og fleksibel aftale, vi har landet. Det er det højest opnåelige, vi kunne aftale, siger DGI Bornholms formand, Ole Dreyer.

I dag rejser nogle sportsfolk gratis med rederiet Færgen. For dem er aftalen en forringelse. Til gengæld bliver billetterne generelt billigere for alle bornholmere, når Molslinjen overtager.

DGI-formanden er særligt glad for, at alle øens idrætsforeninger er omfattet af aftalen.

– Vi er gået efter at lave en aftale, der favner bredt, så den enkelte idrætsforening ikke selv skal ud og forhandle. Det er en god og billig aftale, vi har lavet, siger formand Ole Dreyer fra DGI Bornholm.

Aftalen træder i kraft fra dag ét, når Molslinjen overtager færgedriften 1. september.

Mest læste

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen