Butik i rivende vækst siden 1996

SPONSORERET AF EVENTYRSPORT

Butik i rivende vækst siden 1996

Eventyrsport startede op i et lille kælderlokale i 1996 under navnet Toursport, i 1998 rykkede butikken i større lokaler og etablerede en professionel butik, og i dag er kæden ekspanderet til seks byer i hele Danmark.

Praktisk og samtidig sporty tøj og udstyr foretrækkes i dag af mange både børn og voksne, som efterhånden er begyndt at tage mere ud i naturen blandt andet som en del af den sundere livsstil, flere prøver at føre.

Praktiske jakker foretrækkes
Det kolde vejr, som vi ofte oplever her i Danmark, har ført til, at det blandt andet er de mere praktiske og noget varmere jakker, der foretrækkes, når vi bevæger os uden for. Vi vil gerne kunne holde varmen men samtidig også se smarte ud, hvorfor der på nuværende tidspunkt ses en opblomstring i popularitet af moderne og holdbare jakker i høj kvalitet. Og det er uanset alder og køn.

Med jakkerne kombineres den fornyede stil med den højeste form for komfort og nye innovative teknologier, hvilket gør, at vi på en og samme tid kan være moderigtige og praktiske i forhold til vind og vejr. At være indehaver af en praktisk og sporty jakke er derfor nu lige så populært som at følge så mange andre trends inden for den moderigtige verden. Og faktisk synes det bedre at fremstå fornuftig fremfor for eksempel smart i diverse andre trends, hvorfor jakkerne er en del af modebilledet.

Med en praktisk jakke føler vi os også mere praktiske, og vi er derved med til at udbrede kendskabet og give andre lyst til at gøre samme. Og især i Danmark er det en god ide, idet de kolde temperaturer ofte fører til diverse sygdomme såsom forkølelse, hvilke således bedre kan forebygges. Og det gælder både på diverse arbejdspladser, undervisningsinstitutioner og børnepasningssteder.

Vælg en jakke med omhu
Hvis du selv er på jagt efter en praktisk jakke, så se det store udvalg, som udbydes hos Eventyrsport. Butikken bugner desuden af andre praktiske ting såsom sko og redskaber, som den aktive, sunde og naturglade familie også vil have stor glæde af.


Mest læste