Wonderfestiwall udvider: Ny musikscene og meget mere musik

16. MAR 2018 • 20:32 • AF NIELS EBDRUP

Wonderfestiwall udvider: Ny musikscene og meget mere musik

Wonderfestiwall vil i år præsentere meget mere musik end tidligere år. Festivalen har nemlig valgt at udvide med en ekstra scene, så den i stedet for de 32 musiknavne, den præsenterede sidste år, i år vil have 45 navne på plakaten.

Planen er, at der skal spille upcoming musikere på den nye scene, men ellers er der ikke nogen fællesnævner. Scenen kommer til at lægge gulv til en bred vifte af genrer.

– Vi ønsker at skabe et nyt forum på festivalen. Scenen skal ikke blot være en scene, men et kreativt område, som både skal danne rammen om intime koncerter og spændende aktiviteter og kunst, siger Sarah Marie Jensen fra Wonderfestiwalls musikråd i en pressemeddelelse.

Upcoming bornholmer
Festivalen har booket de første fire musiknavne, der skal spille på den nye scene. Det drejer sig om orkestrene FOOL, Jærv, Barselona og Farveblind.

Duoen FOOL har en helt særlig tilknytning til Bornholm. Forsanger Adrian Mikkelsen er nemlig fra Svaneke, og han har tidligere år været en flittig gæst på Wonderfestiwall.

– Det bliver sjovt at være en af dem, som står oppe på scenen, i stedet for at stå nede i crowden. Men det laver ikke om på så meget. Lige efter jeg har stået oppe på den scene, så er det direkte ned i crowden og feste, siger Adrian Mikkelsen ifølge pressemeddelelsen.

Sarah Marie Jensen fortæller, at oprettelsen af den nye scene er en rendyrkning af en særlig del af Wonderfestiwalls DNA.

– Vi ønsker at skabe en festival, der på den ene side præsenterer store danske og udenlandske navne på Bornholm. Men samtidig ønsker vi også at sikre, at bornholmerne og vores tilrejsende gæster kan tage fra Wonderfestiwall med nye musikalske oplevelser. Vi har igennem vores tid ramt helt rigtigt, når vi har taget morgendagens stjerner længe før alle andre festivaler, siger Sarah Marie Jensen.

Wonderfestiwall finder sted i Slotslyngen fra 16.-19. august 2018.


Mest læste