3 tips til et moderne badeværelse

SPONSORERET AF SPUMANTI.DK

3 tips til et moderne badeværelse

Dit hjem er næsten perfekt, men der mangler lige prikken over i’et – en fornyelse af badeværelset. Badeværelset er det rum i din bolig, der kan give dig den største følelse af luksus, velbehag og velvære. Selvom der ikke findes en opskrift på det perfekte badeværelse, kan du læse med her for at få tips til at skabe et elegant og luksuriøst udtryk.

Forkæl dig selv
Når du skal indrette et moderne badeværelse, skylder du dig selv at give det et præg af luksus. Alle elementer skal ikke nødvendigvis være det bedste på markedet, men lad dig forkæle med udvalgte elementer. Det kan for eksempel være et lækkert spabad, et stilfuldt armatur, varme i toiletbrættet eller en bruseniche med vægge af glas. Det er det rum, hvor du bruger mest tid alene, hvilket giver dig optimale muligheder for at forkæle dig selv helt ud til tåspidserne.

Miks dine favoritmaterialer
Valget af materialer har en stor betydning, når du vil skabe et luksuriøst udtryk på dit badeværelse. Det er en god investering at gå efter materialer i høj kvalitet, som typisk kun vil blive smukkere med årene. Granit, marmor og træ er eksempler på gode og holdbare materialer. Især træ ses ofte i indretningen af moderne badeværelser, og det er med til at skabe et rigtig lækkert udtryk, når du kombinerer det med stilfulde klinker eller glasmosaikker. Det er populært at skabe farvekontraster på badeværelset ved at kombinere den elegante hvide farve med de mørkere toner, som du kan overveje at vælge til din bordplade eller håndvask. En kombination af både forskellige materialer og farver er med til at skabe et moderne og lækkert badeværelse. Du kan for eksempel kombinere granit, marmor eller træ med de typiske klinker og mosaikker.

Forskellen ligger i detaljen
Når du skal forny dit badeværelse, skal du have i baghovedet, at det er de helt små detaljer, der gør den store forskel. Derfor kan du med fordel overveje, hvilke lækre detaljer der skal spille en rolle på dit badeværelse. Du kan for eksempel vælge knager med en særpræget form og skuffegreb i forskellige materialer som læder, messing eller marmor, så dit badeværelse får sit eget unikke udtryk. Du fuldender badeværelsets fornyelse med en lækker sæbedispenser og bløde håndklæder. Det koster penge at skabe det perfekte badeværelse, men der er heldigvis god hjælp at hente. Grib muligheden og lån penge nu.


Mest læste