Butikskæde med bornholmerplaner optrapper krig mod Matas
Foto: Normal

7. NOV 2017 • 10:08 • AF TOMMY KAAS

Butikskæde med bornholmerplaner optrapper krig mod Matas

De tre bornholmske Matas-butikker kan inden længe få øget konkurrence. I hvert fald har butikskæden Normal over for Bornholms Tidende ytret, at man meget gerne åbner på Bornholm.

Og det er en butikskæde i stor vækst, der er på vej til Bornholm.

De seneste tre år er Normal, der blev stiftet i 2012, vokset med 12.000 procent og havde i 2016 en omsætning på 665 millioner kroner. Det gav et overskud på 12 millioner kroner. Det skriver Børsen.

Direktør Torben Mouritsen mener, at der er plads til mellem 120 og 150 butikker i Danmark og sandsynligvis lige så mange i Norge. Derudover er planen at rulle konceptet ud i hele Europa, siger han til avisen.

Og det kommer ti at ske med en optrapning i krigen mod Matas. Normal går således snart i gang med at implementere dyre cremer og dufte, "som kunderne har brug for, men som de køber andre steder i dag", som Torben Mouritsen udtrykker det i tirsdagens udgave af Børsen.

– Hvis kunderne kan spare 30 til 50 procent på de dyre cremer, så tror jeg, at de kommer over til os. Det bliver mange af de kendte topcremer og dufte, siger han uden at kunne afsløre mærkerne, som er på vej ind i kæden.

Så hurtigt som muligt
Torben Mouritsen sagde i sidste uge til Bornholms Tidende, at Normal ønsker at åbne en butik i centrum af Rønne i størrelsesordenen 250 kvadratmeter i ét plan med et lager på små 100 kvadratmeter. Men at man endnu ikke har fundet egnede lokaler.

På spørgsmålet om, hvornår Normal kommer til at åbne sin første butik på Bornholm, svarede direktøren:

– Så hurtigt som muligt.

SENESTE NYHEDER

26. SEP 2018 • 06:34 FOR ABONNENTER
Kommunens tilsyn: Det er godt at bo på Klippebo
25. SEP 2018 • 19:21 FOR ABONNENTER
Bopælspligten under lup: Nu venter Rønne, Nexø og Hasle
25. SEP 2018 • 17:44 FOR ABONNENTER
Farten skal ned på Nyker Strandvej

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste