Sådan sparer du penge på dit tilbehør til Apple-produkter

SPONSORERET AF MAX99.DK

Sådan sparer du penge på dit tilbehør til Apple-produkter

Apple er et velkendt mærke verden over, og det er ikke uden grund. Kvaliteten og designet er elsket af danskerne, og mange vælger at investere i et Apple-produkt, når de har brug for nyt elektronik. Det kan dog være svært at få råd til det hele, hvis man ønsker at købe ekstra udstyr til Apple-produkterne, som mange vælger at investere i. Der er dog penge at spare, hvis man er strategisk og leder de rigtige steder.

Apples succes gennem årene har været eksplosiv, og konceptet er kommet for at blive. I takt med at der udvikles nyere og bedre iPhones, er mulighederne og fordelene ved at købe ekstra tilbehør til Apple-produkter også vokset. Når man køber en iPhone eller iPad, vælger mange for eksempel at også købe et cover for at beskytte enheden mod brugsskrammer. Mange vælger eksempelvis også at købe en ekstra lader, som de kan have med sig på farten - mulighederne for at optimere hverdagen er mange.

Online shops byder på billigt tilbehør til Apple
Et godt udgangspunkt, når man leder efter tilbehør til Apple-produkter, er at lede online. Her er det nemlig muligt at finde tilbehør, som er langt billigere end det, man finder i en normal butik. Her er det også lettere at sammenligne de forskellige online priser fra forskellige webshops og hurtigt finde det bedste tilbud.

Det vil som oftest være sådan, at sortimentet er størst inden for tilbehør til de nyere iPhones, fordi de ældre modeller langsomt bliver skiftet ud, og populariteten omkring de ældre årgange gradvist daler. Derfor er mange butikker begrænsede i deres udvalg af tilbehør til de lidt ældre årgange af eksempelvis iPhones, men der er dog gode chancer for at finde tilbehør til disse online og finde outlets, hvor priserne er ekstra lave.

En god pris er vigtig, men tillid er afgørende
Selvom mulighederne er mange online, er det altafgørende, at man kan have tillid til webshoppen, som man køber hos. At skabe tillid til kunden indebærer, at der er omfattende information og vejledning tilgængelig for den enkelte kunde, og at kommunikationen mellem sælger og kunde er hurtig og ærlig.

Man kan med fordel se en given webshops anmeldelser via Trustpilot, som består af andre kunders vurdering ud fra deres egen købsoplevelse. Derudover er e-mærket, som er den danske certificeringsordning for webshops, et godt pejlemærke. Hvis en webshop er e-mærke certificeret, betyder det, at den lever op til en række krav, der gør, at man som kunde får en god og sikker handel.

Max99 I/S er et godt eksempel på en onlineshop, der er e-mærket, og hvor man ydermere kan finde billigt tilbehør til både Apple-produkter og produkter fra andre førende mærker såsom Samsung, LG og HTC.

Webshoppen, der startede i 2013, har hele tiden haft et mål om at holde de fleste priser under 99 kroner, for at gøre det så overskueligt som muligt for danskerne at købe tilbehør til deres enheder. Ønsker du f.eks. at kigge nærmere nye covers til ipad eller måske et nyt iPhone-cover, er der på virksomhedens webshop et kæmpe sortiment at finde – og til yderst konkurrencedygtige priser.


Mest læste