Drømmen varede to år: Restaurant i Rønne lukker
Foto: Allan Rieck

20. SEP 2017 • 19:04 • AF HENRIK NIELSEN

Drømmen varede to år: Restaurant i Rønne lukker

Efter næsten præcis to år har restauranten Mâdago ved Laksetorvet i Rønne slukket komfuret og lagt proptrækkeren til side. Mikkel Finne har taget forklædet af, lukket restauranten og solgt den tilbage til Poul Pava, som drev Restaurant Poul P. i lokalerne, inden Mâdago åbnede.

Mikkel Finne åbnede restauranten med et nyt koncept sammen med Johan Thorsen, og siden november har han drevet den alene. På samme tid fik han og kæresten en datter. Den dag blev de enige om, at de ville tage et år ad gangen og se, hvordan det gik, om det var noget for dem, og om de kunne magte det.

– Jeg åbnede restauranten sammen med en kammerat, fordi det gav mening i forhold til, at jeg havde nogle børn, jeg ville se. Efter jeg blev alene med den og fik et barn mere, så var det lidt stramt at få til at køre rundt, både restauranten og det familiemæssige, siger Mikkel Finne til Bornholms Tidende.

I vinterens løb oplevede Mâdago en fin opbakning fra bornholmerne, og restauranten havde fremgang, fortæller Mikkel Finne. Så kom sommeren, som burde være den bedste periode, men virkeligheden var en anden.

– Vi havde godt gang i den om aftenen, men til frokost betød vejret, at der ikke sad nogen udenfor. Når det er sommer, skal der sidde folk ude, for folk trækker flere folk til. Men sommeren var lidt sløv, og det gjorde så, at der var tvivl om, at det var bæredygtigt at fortsætte, fortæller Mikkel Finne.

Læs mere i Bornholms Tidende onsdag.

Mest læste