Christianshøjkroen får ros af White Guide

18. MAJ 2017 • 09:20 • AF ANDERS LILJEROTH

Christianshøjkroen får ros af White Guide

White Guide, der vel kan kaldes Nordens pendent til Michelin-guiden, har netop lagt en flot anmeldelse af Christianshøjkroen på deres hjemmeside, under overskriften Danmarks bedste restauranter.

Anmeldelsen, der kalder kroen et gastronomisk pusterum ude i skoven, roser stedet for, at der hersker en rolig gammeldags stemning som fra før, verden gik af lave.

Af frokostretterne, med de mange lokale råvarer, roses blandt andet "et fremragende stykke velrøget østersølaks med revet Havgus, blomkål og citron, der får en cremet muslingesauce over sig. En forfriskende simpel og velkomponeret ret, hvor syre, røg og saucens fedme spiller upåklageligt sammen."

Efterfølgende er der også ros til Christianshøjkroens "usædvanligt saftige og smagfulde majshane, med løg og ramsløg på forskellige måder."

Den tredje udgave af den anerkendte spiseguide White Guide Nordic, udkom i efteråret 2016, hvor Kadeau-drengene Rasmus Kofoed, Magnus Høegh-Kofoed og Nicolai Nørregaard delte førstepladsen med Geranium og fik prædikatet international mesterklasse.

Du kan læse hele anmeldelsen af frokosten på Christianshøjkroen her.


SENESTE NYHEDER

20. NOV 2017 • 14:00NAVNE
Dødsfald
20. NOV 2017 • 13:11 FOR ABONNENTER
René Danielsson: Hun vil bare have mig ned med nakken
20. NOV 2017 • 12:46 FOR ABONNENTER
Mandagens leder: Kunsten at kunne tælle til 12

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. NOV 2017 • 19:02
Her er Nexøs fire nye skulpturer

Mest læste