Danske virksomheder kan nemt skåne miljøet og samtidig spare penge ved at købe kvalitet

SPONSORERET AF SKJOLDBY & CO.

Danske virksomheder kan nemt skåne miljøet og samtidig spare penge ved at købe kvalitet

Der er behov for et endnu større fokus på miljøet, end der i forvejen er i det danske erhvervslivs. Det ligger helt fast. I takt med at vi leder mere og mere co2 ud, skal vi lede efter nye veje til at nedbringe de enkelte virksomheders forbrug. For det er faktisk muligt for langt de fleste virksomheder, at spare en masse penge samtidigt med, at de skåner miljøet og nedbringer deres co2 udledning.

I denne artikel forsøger vi at belyse nogle af de metoder, der kan gave udledningen og de helt klare fordele de bringer med sig. Vi kommer ind på hvordan det rigtige valg af storkøkkenudstyr, kan nedbringe energiforbruget, valget af emballage kan skåne det pres vi ligger på miljøet og valget af stærke magneter, kan øge nytten. Alt dette samtidigt med, at virksomhederne sparer penge.

Køb hvidevarer af høj kvalitet og du sparer penge
Forhandler af hvidevarer og storkøkkenudstyr til professionelle Gastroudstyr.dk, lægger stor vægt på at sælge produkter af høj kvalitet. Det er nemlig anerkendt at hvidevarer der er produceret af gode solide komponenter holder længere og bidrager til mindre slitage på miljøet.

Hvis virksomheder investerer i hvidevarer og andet storkøkkenudstyr af høj kvalitet, så skal det ikke skidtes ud lige så ofte. Det har en utroligt stor betydning for miljøet.

Samtidigt er denne type produkter også dem der forbruger mindst energi og vand. Der er mange virksomhedstyper der bruger industrikøkkenudstyr, herunder er for eksempel restauranter og cafeer af forskellige størrelser, men også kantiner og storkøkkener. Hvis alle denne type virksomheder satte ind med et benhårdt fokus på, at købe god kvalitet ville det kunne skabe store besparelser, både på virksomhedernes bundlinjer men også på miljøets bundlinje.

Beskyt miljøet med emballage af høj kvalitet
Hos Albe emballage går man meget op i at levere emballage af den højeste kvalitet og samtidigt beskytte miljøet. Virksomheden hjælper andre virksomheder med at optimere og begrænse mængden af emballage.

Derudover forhandler de samtidigt emballage af genbrugsmaterialer og alt emballage er genanvendeligt.
Emballage er noget der bliver brugt rigtigt meget af i det danske samfund og erhvervsliv og er dermed et oplagt område at sætte ind for, at minimere vores fodaftryk på miljøet. Hvis emballage blev sat højt på dagsordenen i de danske virksomheder, ville man hurtigt kunne se en forskel.

Det positive er at det ikke behøver at være en omkostning at skåne miljøet ved, at bruge mere skånsom emballage. Det rigtige valg er nemlig ikke dyrere, end det mindre rigtige. Så der er altså penge at spare ved, at vælge miljørigtig emballage.

Skabe større nytte med magneter af høj kvalitet
Magneter er noget der hører sig til stort set alle virksomheder. De sidder på alle whiteboards, de bliver brugt på lagre og på uddannelsesinstitutioner. Stærke magneter af høj kvalitet kan skabe en endnu større nytte, for langt de fleste virksomheder. De skal ikke skiftes ud lige så tit, men samtidigt så har de en langt stærkere magnetisme der går at anvendeligheden bliver meget større. Magnetbånd og lommer af god kvalitet, kan holde til at blive flyttes meget mere rundt og tage nogle flere tæv, eksempelvis når de bliver brugt på et lager.

Hos Magnetz.dk sælger man stærke neodym magneter til alle typer af virksomheder, i alle størrelser. Her ved man, at kvaliteten skaber større nytte hos kunderne, uanset om de bliver brugt til undervisning på skolerne eller om det bliver brugt til taktisk fremlæggelse i en virksomhed eller på et sportshold.

Dermed kan der på den lange bane spares penge, da magneterne holder længere og der dermed ikke skal købes lige så mange.


Mest læste

22. JAN 2019 • 14:20SPORT

Skuffende indsats af Anna Holm

21. JAN 2019 • 18:07SPORT

Lund beskrives som et scoop