Bjarne Kristiansen: Bestyrelsen må gå hvis Søren Schow overlever

18. MAR 2017 • 17:01 • AF JAKOB MARSCHNER

Bjarne Kristiansen: Bestyrelsen må gå hvis Søren Schow overlever

Tidligere borgmester Bjarne Kristiansen stiller heller ikke op imod Søren Schow ved den ekstraordinære generalforsamling, som Venstre Bornholms bestyrelse vil indkalde for at søge at få Søren Schow udskiftet som spidskandidat til kommunalvalget.

– Nej tak, jeg stiller ikke op. Det er 100. Jeg er ikke i spil, siger Bjarne Kristiansen.

Den tidligere borgmester giver tværtimod udtryk for, at han er målløs over den måde, som bestyrelsen med lokalformand Vibeke Møller Jensen agerer på omkring Søren Schow. Hele bestyrelsen for Venstre Bornholm må gå af, hvis medlemmerne bakker op om Søren Schow ved den ekstraordinære generalforsamling, mener han.

– Hvis der bliver et flertal for Søren Schow, er bestyrelsen i mine øjne nødt til at trække sig. Tillid er noget, som man gør sig fortjent til gennem relationer, og den måde bestyrelsen agerer på her er så langt fra den etik, som jeg står for, siger Bjarne Kristiansen.

– Jeg mangler ord for, hvad der foregår her. Jeg sidder selv i bestyrelsen for Venstres vælgerforening i Rønne, og jeg er også blevet orienteret via en pressemeddelelse. Det er uhørt, uprofessionelt og et selvmål af dimensioner.

– Det undrer mig, at bestyrelsen ikke bruger organisationen og de officielle kanaler, der er. Man må mene, hvad man vil om de opstillede kandidater. Men gør det dog i de fora, der er til rådighed, siger Bjarne Kristiansen.

SENESTE NYHEDER

24. APR 2018 • 18:15 FOR ABONNENTER
Opfordring: Ryk foreningshus til hallen
24. APR 2018 • 18:12 FOR ABONNENTER
Stor fond engageret i Nordlandshallens udvidelse
24. APR 2018 • 15:38 FOR ABONNENTER
Den nordlige havnefront løb med opmærksomheden

MEST LÆSTE BORNHOLM

24. APR 2018 • 07:10
DMI: Hård kuling rammer Bornholm
24. APR 2018 • 07:10

DMI: Hård kuling rammer Bornholm

23. APR 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Ejer af sommerfuglepark får sin drøm opfyldt

Mest læste