Folk vil have dyr, der er født, opvokset og slagtet på Bornholm
Foto: Berit Hvassum

11. SEP 2019 • 13:33 • AF TOMMY KAAS

Folk vil have dyr, der er født, opvokset og slagtet på Bornholm

– At vi kan levere kød fra dyr, der er født, opvokset og slagtet på Bornholm, det har meget at sige, og det er en vare, der er meget efterspurgt. Og det bliver kun mere.

Det siger Jørgen Toft Christensen fra Hallegaard. I dag har han offentliggjort, at han træder i baggrunden og lader folkene bag michelinrestauranten Kadeau overtage driften af Hallegaard.

Selv kommer Jørgen Toft Christensen fortsat til at være en del af stedet, ikke mindst det nye slagtehus, som er gårdejerens hjertebarn.

– Der er så meget snak om dyrevelfærd. Det går folk mere og mere op i, og i virkeligheden er det efterhånden vigtigere, at dyret har haft det godt, end at det for eksempel er økologisk, siger Jørgen Toft Christensen, som derfor glæder sig over fortsat at kunne være med til at udvikle det nye slagtehus.