Poulsker og Snogebæk må vente på ny idrætshal
Arkivfoto: Allan Rieck

23. MAJ 2019 • 19:28 • AF JAKOB MARSCHNER

Poulsker og Snogebæk må vente på ny idrætshal

Vi skal frem til sidst i august, før Poulsker Idrætsforening får at vide, om foreningens hal kommer til at ligge i Poulsker, i Snogebæk – eller om der slet ikke kommer nogen hal i denne omgang.

Kommunalbestyrelsen besluttede torsdag aften først at afgøre sagen om det op til 35 millioner kroner dyre mulige halbyggeri, når næste års kommunale budget falder på plads på en af årets sidste sommerdage. Politikerne venter af hensyn til næste års økonomi, der ser presset ud i øjeblikket.

Hele ni modeller er på bordet. Alene for en nybygget Snogebæk Hallen findes der tre varianter til forskellige priser. At leje Poulsker Hallen eller at købe den som henholdsvis selvejende eller kommunal hal er tre andre muligheder. Endelig kan man bygge en ny kommunal hal eller lade Poulsker IF arbejde sammen med Nexø Hallen eller andre haller.

De tre udkast til en nybygget hal i Snogebæk er sat til at koste henholdsvis 33, 25 og 16 millioner kroner. Blandt dem er det dyreste projekt det, som haludvalget i Poulsker IF første gang præsenterede politikerne for i marts.

Det rummer også en række udendørs anlæg, fordi haludvalgets vision er at gøre en ny Snogebæk Hallen til centrum for ketchersport på Bornholm, blandt andet med anlæg til paddle tennis og squash, der ikke findes andre steder på øen.