Ny hjemmeside: Rønne Havn henvender sig til flere
Den nye hjemmeside

26. MAR 2019 • 13:14 • AF MADS WESTERMANN

Ny hjemmeside: Rønne Havn henvender sig til flere

Med den nye havneudvidelse bliver Rønne Havns kunder bliver flere, og de bliver mere forskellige.

Det har havnen nu taget konsekvensen af og har introduceret en ny hjemmeside, hvor det er nemt for de forskellige kunde- og målgrupper at finde netop den information, de efterspørger for.

Blandt andet har flere rederier fået øje på Rønne som krydstogdestination, og fra 2020 skal Rønne Havn være udskibningshavn for etableringen af havvindmølleparken Krigers Flak.

– Alle disse nye aktiviteter skal hjemmesiden kunne matche – og gerne lidt til, forklarer Vicki Johansen, der er kommunikations- og presseansvarlig hos Rønne Havn A/S.

Den ny hjemmeside henvender sig dog ikke kun til kunder. Her er også information til borgere, der interesserer sig for havnen.

Eksempelvis er der et helt område på hjemmesiden, hvor interesserede kan få information om status på havneudvidelsen, se dronefotos og følge med i byggeriet på nært hold via de webcams, havnen har opstillet.

Desuden er hjemmesidens område, som viser det aktuelle vejr på havnen, blevet forbedret, således at den nu er mere overskuelig og at det samtidig er muligt ved selvsyn at se vejret på havnen via et opstillet webcam.

– Vi får mange henvendelser fra lokale borgere, der interesserer sig meget for vores ’vejrside’. Dem har vi forsøgt at ’komme i møde’ ved at give dem lettere adgang til oplysninger om den aktuelle vejrsituation, fortæller Vicki Johansen.

Den ny hjemmeside kan ses på www.roennehavn.dk.