Stor tv-satsning giver dig mulighed for at følge BHS-Almeborg
Rasmus Quaade indleder jagten på en topplacering. Foto: BHS-Almeborg

31. JUL 2018 • 07:34SPORT • AF TOMMY KAAS

Stor tv-satsning giver dig mulighed for at følge BHS-Almeborg

Vi kommer ikke til at heppe på Magnus Cort, når cykelløbet PostNord Danmark Rundt køres onsdag til søndag. Etapevinderen fra Tour de France holder nemlig ferie på Bornholm.

Det bornholmske cykelhold BHS-Almeborg er til gengæld med på startstregen, og når første etape sættes i gang i Aalborg onsdag klokken 11.50, kan hele Danmark for første gang være med hele vejen til Frederiksberg.

DR1 sender nemlig samtlige etaper fra start til slut. I alt disker Danmarks Radio op med cirka 25 timers tv fra cykelløbet.

Løbsdirektør Jesper Worre glæder sig over, at seerne nu kan se hele PostNord Danmark Rundt.

– Med PostNord Danmark Rundt live på DR1 fra starten i Aalborg til målstregen på Frederiksberg tør jeg godt love underholdende og angrebsivrigt cykelløb fra kilometer 0, siger han ifølge en pressemeddelelse.

– Seerne kan se frem til mange højdepunkter i årets løb, blandt andet grusvejsstigningen forbi Møns Klint på 3. etape. Vi glæder os til at vise Danmark frem, fra landevejene og fra oven. Cykelløbet er et sommerpostkort fra Danmark, siger Jesper Worre.

BHS-Almeborg Bornholm stiller med sit stærkeste hold nogensinde. Man kører for en topplacering til Rasmus Quaade i det samlede klassement, mens Martin Toft Madsen skal jagte en etapesejr på enkeltstarten.

Ud over Quaade og Toft udgøres bornholmerholdet af Christoffer Lisson, Nicklas Amdi Pedersen, Magnus Bak Klaris og bornholmeren Emil Toudal.