Gorms pizzakæde udvider: Vil åbne fire nye restauranter om året
Foto: Tommy Kaas

6. DEC 2017 • 08:52 • AF TOMMY KAAS

Gorms pizzakæde udvider: Vil åbne fire nye restauranter om året

Bornholmeren Gorm Wisweh, der startede med at lave pizzaer på Glastorvet i Svaneke, og som i 2008 åbnede sin første pizzarestaurant Gorm's i København, er nu på vej til at vokse ud af hovedstaden.

Kæden sætter således nu gang i en udvidelsesplan, som skal sikre, at kæden åbner fire nye restauranter om året i Danmark. Det skriver Finans.

Det går nemlig rigtig godt for kæden, der senest præsenterede sit hidtil flotteste årsregnskab med et plus på 2,6 millioner kroner, og man eksekverer nu en plan, der blev lagt for nogle år siden om at udvide Gorm's til det meste af landet.

Det fortæller administrerende direktør Anders Kjørup til Finans.

– Der er stadig pletter i København, hvor vi kan åbne restauranter, men det er især de større provinsbyer, vi har øjnene på nu. Der er et kæmpe potentiale i de byer, siger han og løfter sløret for de to første åbninger uden for København:

Det bliver nemlig Aarhus og Kolding, der i første omgang får glæde af Gorm's.

Gorm Wisweh har tidligere fortalt til Bornholms Tidende, at han meget gerne åbner en Gorm's på Bornholm.

Kæden er allerede rykket endnu længere østpå, idet man allerede driver to restauranter i Japan. Og Gorm's-konceptet skal på et tidspunkt også videre ud i verden.

– Vi har endnu ikke taget stilling til, hvilke lande vi gerne vil ind i. Det må en analyse vise, når vi kommer dertil. Men det er klart, at vores nabolande mod syd og nord er interessante, ligesom England også er spændende, siger Anders Kjørup til Finans.