Formand i 21 år – nu takker han af

Formand i 21 år – nu takker han af
Poul Forum Sørensen i træbådelaugets nye lokaler på Nørrekås. Arkivfoto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | 9. APR 2024 • 17:58
Holger Larsen
Journalist
NYHED
9. APR 2024 • 17:58

Bornholms Træbådelaug skal have ny formand.

Poul Forum Sørensen, formand For Bornholms Træbådelaug siden foreningens etablering i 2003, går af på generalforsamlingen tirsdag aften.

Det oplyser TV 2/Bornholm med baggrund i træbådelaugets nyhedsbrev:

"Undertegnede var på valg sidste år og havde allerede dengang planlagt at gå på pension, men opsigelsen fra Rønne Havn og den forestående flytning gjorde, at jeg valgte at vente til generalforsamlingen i år", skriver Poul Forum Sørensen om flytningen fra Rønnes sydhavn til Nørrekås, og han fortsætter:

"Om kort tid runder jeg endnu et skarpt hjørne, 80, og så er man gammel nok. Bøvl med begge ben, og balancen er ikke så god på en båd mere. Ydermere tilbringer jeg mere og mere tid i Schweiz og vil have svært ved at varetage foreningens interesser i samme grad som før".

Poul Forum Sørensen siger til tv-stationen, at han har en god veninde i Schweiz.

Et krævende år

Han glæder sig over mange gode år i lauget:

"Det sidste år, har for mange af os, været ret så krævende, ikke kun det fysiske arbejde, men også den daglige planlægning, logistikken og økonomien har givet bekymringer og sølle, søvnløse nætter. Men nu er vi kommet rimeligt godt igennem, vi overlevede og er blevet lidt klogere og dygtigere".