Drager, edderkopper og prinsessesko

Drager, edderkopper og prinsessesko
NOTITS | 10. APR 2024 • 17:30
NOTITS
10. APR 2024 • 17:30

Bornholms Kulturskole blænder op for både stor udstilling af værker og premiere på ny teaterforestilling.

Der er alt fra drager, edderkopper og prinsessesko på programmet, når Bornholms Kulturskole inviterer til visning af elevernes arbejde.

Denne weekend åbner billedskolen nemlig op til årets store udstilling på Rønne bibliotek. Og her kan du opleve alt fra keramikskulpturer, akvareller og selvportrætter inspireret af Frida Kahlo.

Udstillingen fejres med en stor fernisering på biblioteket fredag den 12. april klokken 16.00, hvor man udover Billedskolens værker kan opleve oplæsninger af elever fra Forfatterskolen samt musikalske indslag fra elever på Musikskolen.

Billedskolens udstilling kan opleves frem til den 28. april indenfor bibliotekets normale åbningstider.

Hvem har lavet huller i prinsessernes sko?

Også på Dramaskolen slår man dørene op. Her gælder det forestillingen 'De 12 dansende prinsesser', der vises på Rønne Theater.

Oplev fortællingen om en knotten konge, der hvor morgen udfordres af hans prinsessers sko, der er fulde af huller. Fuld af spørgsmål om hullernes oprindelse udlover han en date med de skønne prinsesser til den, der kan løse gåden. Prinsesserne er dog ikke helt fornøjede med kongens bekendtgørelse, så nu må de være snedige. Stykket er instrueret af dramalærer Nike Herrberg med manuskript af Nicoline Louise Roos efter det oprindelige eventyr af Brødrene Grimm.

Udover premieren kan stykket opleves ved en gallaforestilling lørdag den 20. april klokken 16.00. I løbet af ugen vil der derudover blive sat en række skoleforestillinger for øens børn.