Folkemødet får nye lokale leverandører

Folkemødet får nye lokale leverandører
NYHED | 18. MAR 2024 • 11:00
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
18. MAR 2024 • 11:00

Tre bornholmske firmaer skal løse opgaver for den politiske festival i Allinge.

Tre bornholmske virksomheder er blevet nye samarbejdspartnere med Folkemødet. Det drejer sig om Bare Events and Productions og Formula Micro Bornholm i Rønne samt Miccom i Nexø.

– Det betyder meget for Foreningen Folkemødet, at vi knytter endnu tættere bånd til de bornholmske firmaer og fagfolk. Derfor har det været en bevidst strategi at kigge efter lokale samarbejdspartnere til de opgaver, der skal løses i forbindelse med Folkemødet, siger direktør Peter Christiansen i en pressemeddelelse.

Bare Events and Productions bliver ny av-leverandør til Folkemødets telte og scener. Firmaet har tidligere løst en lang række opgaver for Folkemødet, som er sikker på, at opgaven er landet det rette sted. På it-området er Formula Micro Bornholm valgt som leverandør, og det glæder direktør Michael Dam.

– Hos Formula Micro Bornholm glæder vi os meget over samarbejdet med Foreningen Folkemødet, der viser os den tillid, at vi fremover skal stå for udvikling og drift af Folkemødets it-systemer, fortæller han.

Endelig leverer Miccom et nyt system, der skal hjælpe deltagere og gæster med at finde vej i Allinge. Firmaet har også skab fundamentet for en helt ny visuel identitet til Folkemødet. Målsætningen er at skabe en sammenhængende og indbydende atmosfære på tværs af skiltning og Folkemødets sociale medier.