Oplev DR’s store Juleshow og jul i Tivoli

Kom med på en 2-dages tur til København, hvor du oplever DR’s store julekoncert med underholdningsorkestret og får en rundttur i DR-byen.

Dagen efter gælder det skønne gamle TIvoli, der er julepyntet til en hel særlig atmosfære.

Afrejse den 9. december fra Rønne.

Se hele programmet for turen her:

Der venter os et sandt fyrværkeri af smukke stemmer og feststemning. Og som altid, når julen står for døren, inviterer DR’s fortræffelige Underholdningsorkester, som altid til julefest for hele familien. På scenen giver en række af de dejligste danske og nordiske solister bud på deres yndlings-julehist, såvel som egne numre.

Vores ophold byder også på en rundtur i DR’byen, hvor vi kommer bag kulissen og en tur til den skønne gamle forlystelsespark Tivoli, der hvert år fejrer julen med et særligt juletema.

Lørdag den 09. december

Afgang med færgen fra Rønne kl. 10.30 til Ystad, hvor vi ankommer ca. kl. 11.50. Herfra kører vi op gennem Sverige og ankommer til København først på eftermiddagen.

Efter en kort rundtur ankommer vi til DR’byen, hvor vi tager på en rundvisning bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web – men som består af så meget mere end studieværter og kendte. Rundvisningen giver indblik i moderne medieproduktion og fortæller, hvordan DR Byen er opbygget. I det omfang igangværende optagelser og prøver giver mulighed for det, kigger vi indenfor i studierne.

Herefter nyder vi Koncerthusets julebuffet og aftenen sluttes med det imponerende juleshow.

Søndag den 10. december

Efter morgenmaden tager vi en sidste rundtur i byen inden vi kører vi til den skønne gamle forlystelsespark Tivoli, der hvert år fejrer julen med et særligt juletema. Traditionen tro er hele parken udsmykket med julepynt og –lys, og ud over lysene over søen får du måske mulighed for at opleve Tivolis nye lysshow i det kinesiske område under Dæmonen. Lysene skaber sammen med boderne og julemusikken, som flyder gennem hele parken, den helt unikke Tivoli juleatmosfære.

Først på eftermiddagen forlader vi København og kører mod Ystad, hvorfra vi sejler tilbage til Rønne.

 

Pris per person i delt dobbeltværelse

 

2.895,-

Eneværelse

 

545,-

Fast Busplads

Kr.

   50,-

Ekspeditionsgebyr

Kr.

   85,-

Afbestillingsforsikring 6 %

 

 

Med i prisen

  • Kørsel i bus
  • Færgeoverfart Rønne – Ystad t/r
  • 1 x overnatning med morgenmad
  • 1 x Julebuffet (DR’byen)
  • 1 x rundvisning i DR’byen
  • 1 x A-billet til Juleshow
  • 1 x entré til Tivoli
  • Dansk rejseleder

 

Diverse informationer:

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer.

I prisen er inkluderet bustur, færgeoverfart, overnatning med morgenmad, Julebu et i DR’byen, rundvisning i DR’byen, billet til Juleshow og entré til Tivoli. Der er dansk rejseleder med på hele turen.

 

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer.

 

Bestilling og henvendelser:

GIBATravel telefon 6539 1070

eller direkte på www.gibatravel.dk

 

Forrige side