" /> Sport » Lasse Boesen stopper i KIF Kolding » Bornholms Tidende
13. JUN 2018 • 10:45SPORT

Lasse Boesen stopper i KIF Kolding

Sportschef og assistenttræner Lasse Boesen stopper i KIF Kolding, meddeler klubben på sin hjemmeside.

Klubikonet Lasse Boesen forlader KIF Kolding. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Boesen, der senest har været assistenttræner og sportschef i klubben, har efter mange overvejelser valgt at takke nej til at fortsætte under den nye struktur i klubben.- KIF håndbold har altid været som familie for mig, og jeg har altid prioriteret KIF frem for næsten alt.- Jeg er glad og stolt over, at nye kræfter ser muligheder i platformen omkring KIF Håndbold Elite og er klar med energi og fornyede ressourcer til fremtiden, siger Lasse Boesen.

Med hans afgang stopper en æra for familien Boesen i KIF, da hans far, Jens Boesen, er afgående som direktør.- Vi havde regnet med at kunne lukrere på Lasse Boesens store erfaring og faglighed, men på den anden side, så forstår jeg godt Lasses valg siger Anders Jensen, næstformand i KIF Kolding Håndbold.

Lars Frederiksen fortsætter som cheftræner, og sammen med Anders Jensen sonderes terrænet for at finde en ny assistenttræner.Lasse Boesen var i klubben ad flere omgange. Han sluttede sin aktive karriere i KIF Kolding København i 2015.For kort tid siden brød klubben båndene til København, så den fremover hedder KIF Håndbold./ritzau/

15. OKT 2018 • 17:08 FOR ABONNENTER

Valentinos er tilbage: Vi kan ikke undvære det

15. OKT 2018 • 15:14 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Øen og Christiansøfarten er vokset sammen

Mest læste

12. OKT 2018 • 18:32 FOR ABONNENTER

Viking og Tejn mødes i første lokale opgør i e-sport

11. OKT 2018 • 14:05 FOR ABONNENTER

Pigefodbold er igen blevet populært på Bornholm