23. MAJ 2018 • 14:37SPORT

Brøndby-joker er ude med skade i syv måneder

Brøndby-spilleren Kevin Mensah er ramt af en korsbåndsskade og skal holde pause i syv til ni måneder.

Sæsonen sluttede lidt tidligere for Kevin Mensah end resten af Brøndby-truppen, da han skadet måtte forlade banen i sæsonens sidste superligakamp mod AaB i mandags.

Nu venter der en pause på syv til ni måneder for den skadede offensivspiller, som i denne sæson mest er blevet brugt som joker fra bænken.- Skanningen viste, at det forreste korsbånd er røget, så nu står den på en operation og derefter genoptræning.- Det var en rigtig bitter afslutning på sæsonen for os alle sammen, og så at få denne skade oveni gør det ikke sjovere, siger Mensah til klubbens hjemmeside.Han blev skiftet ind i starten af anden halvleg mod AaB, men måtte lade sig udskifte efter få minutter på banen, og han fik desværre bekræftet sine bange anelser.

- Når man som spiller med det samme kan mærke, at der er noget, der ikke er, som det skal være i knæet, begynder man at frygte det værste, lyder det fra Kevin Mensah.

Han vælger at se frem og tage den ekstra udfordring op.

- Nu handler det om at komme stærkere tilbage, så jeg kan gøre mit til, at vi kan revanchere slutningen på denne sæson, fortæller den uheldige angriber.

Brøndby, som spillede 1-1 mod AaB i mandagens kamp, endte med at vinde DM-sølv./ritzau/

15. DEC 2018 • 19:50 FOR ABONNENTER

Billardklub appellerer til kommunen: Vi bliver snart hjemløse

15. DEC 2018 • 17:34 FOR ABONNENTER

Gudhjem Bus havde ikke æbleskiver nok

15. DEC 2018 • 17:11

Der er glat på vejene

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort