12. JAN 2018 • 16:46ERHVERV/POLITIK

LA-formænd i Thy/Mors og Frederikshavn trækker sig

Liberal Alliances Leo Skydt Jørgensen går som formand i Thy/Mors efter manglende tillid til folketingsgruppen.

To af Liberal Alliances lokalformænd har valgt at trække sig fra posten.For Liberal Alliances formand i Thy/Mors, Leo Skydt Jørgensen, er bægeret fyldt. Derfor går han som lokalformand for LA Thy/Mors og forlader partiet på grund af manglende tillid til folketingsgruppen.

Det skriver han på Facebook efter et bestyrelsesmøde i LA Thy/Mors.

- I henhold til mine tidligere udmeldinger omkring den manglende tillid jeg har til folketingsgruppen i LA, har jeg valgt at trække mig som formand for vores lokalforening, og mit medlemskort vil ikke blive fornyet, skriver han.

Leo Skydt Jørgensen vil være partiløs indtil videre.

Beskeden kom, før LAs hovedbestyrelse fredag eftermiddag ved et møde i Nyborg drøfter, om partiet skal fortsætte i trekløverregeringen. Torsdag forsvarede partileder Anders Samuelsen samarbejdet, men undskyldte forløbet.

- Det har været en fornøjelse at arbejde i lokalforeningen, og vi opnåede som den eneste lokalforening i Region Nord valg til kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune, skriver Leo Skydt Jørgensen.

Han takker lokalbestyrelsen for en "sober og liberal valgkamp".

- Tillid er en svær ting at opbygge, men let at nedbryde. Derfor er Liberal Alliance bedst tjent med at fortsætte uden mig på medlemslisten, skriver Leo Skydt Jørgensen.

Kultur- og kirkeminister Mette Bock (LA) kommenterede kort efter opslaget på Facebook, hvor hun ønsker Leo Skydt Jørgensen held og lykke i fremtiden.

- God vind fremover, Leo, skrev Mette Bock på Facebook.

Ligeledes har LAs formand i Frederikshavn/Læsø, Kristina Mebus, valgt at trække sig efter blot ni måneder på posten.

Hun ønsker dog ikke at uddybe, om hun træder af i utilfredshed med partiformand Anders Samuelsen.

- Det er min beslutning, og den har jeg ikke lyst til at uddybe yderligere, siger hun til Kanal Frederikshavn, der er et lokalt, borgerdrevet medie./ritzau/

SENESTE ERHVERV/POLITIK

MESTE LÆST ERHVERV/POLITIK (48 T)

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort