Tre oversete herretrends i 2019

SPONORERET AF TRENDHIM.DK

Tre oversete herretrends i 2019


“Mode, er det ikke noget for kvinder?” tænker du måske. Og mode er rigtignok også ofte forbundet med det kvindelige køn. Måske fordi den almene kvinde interesserer sig mere for mode, end den almene mand. Måske er der andre årsager til det. Men af den grund har du sikkert også lagt mere mærke til, når kvinderne her i landet, har samlet den ene trend efter den anden op og praktiseret den på gader og stræder - end når mændene har gjort det. Vi ser på tre - måske oversete - herretrends i 2019.

Med kun tre måneder tilbage af 2019 er det på tide at du får styr på dette års herretrends. Bedre sent end aldrig som man siger. Måske får nogle af tendenserne lov at overleve et stykke ind i det nye år - det må tiden vise. Har du styr på disse tre herretrends?

Man purse
I et opgør mod de overfyldte lommer, har “the man purse,” altså dametasken, men bare til mænd, fundet vej til de danske gader. Måske spotter du den mest i storbyerne, særligt København og Århus, men mænd fra forstæderne er også begyndt at få øjnene op for det smarte ved, ikke at transportere smartphone, husnøgler, tyggegummi, bilnøgler og indkøbsseddel fra konen i lommerne. Bæltetasken har de sidste par år været en blød overgang til man pursen’en, men den smarte lille taske har i løbet af 2019 fået mange flere ansigter.

Guldkæderne
Smykker er ikke kun pynt til kvinderne. I 2019 er det blevet populært for mænd, at pynte både fingre, håndled og hals med alt fra guldkæder til armbåndsure i krom og farverige fingerringe. Størrelsen på smykkerne har også noget at sige. For blot få år siden skulle herresmykker helst være diskrete, i 2019 har mottoet været: Jo større jo bedre! Hvis du endnu ikke er hoppet med på denne trend, kan du jo overveje, om du skal udvide din stil en smule inden året rinder ud. På denne side kan du finde et bredt udvalg af blandt andet guldkæder og ringe.

Jagtsæson
Har du nogensinde lånt din gamle fars fleece sweater? Hvis ikke, så er det måske på tide at du får besøgt ham, der lærte dig alt om ingenting og får en rundvisning i hans garderobe. I 2019 er jagt-stilen endnu engang blevet populær. Udendørs-looket går perfekt med det danske klima og hvis du formår at matche skotstern og fleece, som de helt store modefigurer, så er du godt med. Har din far en gammel fleece, en termovest eller et par skovmandsskjorter, så kan I jo lave en bytter.
18. OKT 2019 • 06:46 FOR ABONNENTER

Halloween i Gudhjem – en kæmpe succes

17. OKT 2019 • 19:46 FOR ABONNENTER

15 kvinder har sparket gang i nyt fodboldhold

17. OKT 2019 • 17:23 FOR ABONNENTER

Butikken fortsætter længere oppe ad vejen

Mest læste

13. OKT 2019 • 10:37 FOR ABONNENTER

I Sverige er han Mr. 100 procent

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet