Forslag til aktiviteter i sommerferien

SPONSORERET AF FERIEUDSTYR.DK

Forslag til aktiviteter i sommerferien

Den danske sommer kan være lidt af en joker, men de senere år har den dog vist sig fra sin bedre side, hvor det nærmest ikke har kunne betale sig at pakke kufferten og drage sydpå, da temperaturene herhjemme har været i stil med det du kan opleve på de spanske solkyster.

Dette har dog også fået mange til at tilbringe mange dage af sommerferien i Danmark – en tendens der godt kunne se ud til at fortsætte igen i år. Den eneste udfordring der ofte kan være i forbindelse med en ferie i Danmark er, at mange mennesker mangler noget at lave. Man føler simpelthen ikke at tilbuddene er gode nok i Danmark, når det handler om udendørsaktiviteter nu når vejret er godt. Der findes dog mange skønne og givende oplevelser, som du kan opleve mange forskellige steder i Danmark – vi vil her forsøge at give dig et par konkrete forslag til aktiviteter i din sommerferie, som du måske endnu ikke har tænkt på.

Nyd det varme badevand
Badevandet skal lige op i temperatur, men så snart at temperaturen er fornuftig, så findes der intet som er meget skønnere end at nyde de danske strande. Dog er det ikke kun at bade og derefter sole sig, som er en mulighed i Danmark. En overset og ikke mindst underholdende aktivitet ved vandet er at have sjov på de populære paddleboards. Et paddleboard er i sin forstand et bræt, som du står på og padler med en pagaj.

Det kan give mange timers underholdning, især når du først har fundet balancen på et sådant board. Det er nemlig ikke ligetil, det kræver som alt andet at man lige investerer nogle timer i at få balancen på plads, men herefter er det ligesom at cykle – når du først har balancen, så er det en smal sag.

Tag cyklen og udforsk de smukke steder
Danmark er en cykelnation. Vi elsker at cykle. Om det er konkurrencerelateret eller et transportmiddel til og fra arbejde er underordnet – vi er gode til at springe på jernhesten og derved få en masse skøn motion.

En fantastisk måde at tilbringe en uge i den danske sommer er ved at pakke grejet og hoppe afsted på en cykelferie. Cykelferier er mere populære end nogensinde før, hvilket måske også sker i takt med at vejret viser sig fra sin bedre side. Om du cykler i Nordjylland eller her på Bornholm er faktisk underordnet, da Danmark har smukke afkroge over det hele, som gør det fantastisk at tage på cykelferie.

Nyd sommeren herhjemme og gør noget godt for miljøet
Som bekendt er én af de større syndere ved klimaet flytrafikken, som afleder en masse Co2 højt oppe i atmosfæren, hvilket er markant mere skadeligt end hvis denne afledes langs jorden, som største delen af alt CO2 gør. Du skal dog på ingen måde tvinges til at blive hjemme grundet miljø, men hvis du dog alligevel vælger at nyde sommeren på de danske strande, så kan du også gøre det med god samvittighed med tanken om at du har gjort noget godt for klimaet.Mest læste