Sidste chance for Jess – genopstiller ikke medmindre han bliver valgt
Arkivfoto: Berit Hvassum

5. JUN 2019 • 15:38FOLKETINGSVALG 2019 • AF NIELS EBDRUP

Sidste chance for Jess – genopstiller ikke medmindre han bliver valgt

Dansk Folkepartis spidskandidat til folketingsvalget, Jess Christian Persson, vil ikke genopstille til næste folketingsvalg, hvis han ikke får plads i Folketinget, når bornholmernes stemmer er talt op i aften.

Det fortalte han nu til eftermiddag partifæller og andre, der deltog i Dansk Folkepartis grundlovsmøde i Ekkodalshuset.

– Jeg glæder mig naturligvis til at se valgets resultat. Det er klart. Målingerne har været imod os. Men jeg tror, at bornholmerne godt ved, at tiden ikke er til eksperimenter, og at vi kan få et hæderligt og godt valg.

– Jeg vil sige tak for jeres tillid gennem de år, jeg har været jeres folketingskandidat. Det er ingen hemmelighed, at det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer og stille op med et parti som Dansk Folkeparti ... Ja, jeg bliver en smule rørt, for tiden er nok også kommet til, at I skal til at finde jer en ny folketingskandidat.

– Jeg har gennem to hårde valgkampe tjent med det, jeg kunne, og jeg har også måttet give afkald på nogle ting derhjemme. Ting, jeg skal passe, ting, jeg holder af. Men jeg vil selvfølgelig ikke afskrive det. Når valget er overstået, og vi måske sidder med en regering, der reelt er ledet af Morten Østergaard (RV), så kan det godt være, at I kan overtale mig igen, sagde Jess Christian Persson.

Mest læste