Tvivl om juraen? Hyr en advokat

SPONSERET AF TVC.DK OG FRUE.DK

Tvivl om juraen? Hyr en advokat

Det sker alt for ofte, at man får et brev ind ad døren, og ikke forstår det juridiske sprog det er skrevet i. Du kender sikkert kun alt for godt til, at du ikke forstår juraen i disse breve, og ikke engang ved, om du skal foretage dig noget.

Der er mange ting, hvor du i dag kommer længst, hvis du forstår jura. Alt i vores samfund er bygget op omkring jura, men heldigvis behøver du ikke selv forstå jura, da det er bedre at hyre en advokat.

Har du brug for en advokat? Det er dyrt at bruge advokater, så det er værd at finde ud af, om du har brug for dem, inden du går videre. Hvis det er noget, som skal ordnes, er det en god idé at bruge en ekspert.

Hvis nogle af disse punkter er relevante for dig, er det muligt, at du skal have en advokat.:
• Du er blevet sagsøgt. Der kan være mange grunde til, at den slags sker, men du bliver nødt til at have en advokat på din side.
• Generationsskifte i virksomheden. I familieejet virksomheder er det en god idé at have foretaget et generationsskifte, mens den tidligere ejer er i livet. Du kan læse mere om dine muligheder her.
• Stifte virksomhed. I dag kan du selv stifte en enkeltmandsvirksomhed, men når du skal have et A/S eller ApS bør det gå gennem en advokat.
Det her er et lille udsnit af, hvornår du skal bruge juridisk bistand.

Er du i tvivl?
Hvis du ikke er klar over, om du skal have en advokat eller ej til din sag, vil vi anbefale dig, at du kontakter et advokatfirma. Hos de fleste advokatfirmaer kan de fortælle dig nærmere om dine muligheder. Du kan også læse dette indlæg. Her kommer du ind på, om du skal have juridisk bistand.


Mest læste