SPONSERET AF SANZI-BEAUTY.COM

Virker øjenvippe serum virkelig?

I disse dage stiger øjenvippe serum i popularitet, hvorfor mange kvinder vælger at skifte deres daglige makeup ud med øjenvippeserum. Serummet er skabt med styrkende midler, som Myristoyl Pentaprptide-17, Arginine, Sodium Hyaluronate m.m., og skulle derfor eftersigende, give længere og kraftigere vipper på en naturlig måde, med længerevarende effekt. Hvorvidt serummet virker som det påstås, handler i høj grad om hvilket mærke man får fat i. Her er der desværre ikke sammenhæng mellem pris og kvalitet. Man må derfor undersøge nøje hvad markedet tilbyder, og hvilken erfaring andre har gjort sig, for at lykkedes med at få en vippeserum, der giver længere og kraftigere vipper.

Hos Sanzi Beauty er et af de populære produkter, deres vippeserum. Firmaet udtaler følgende omkring resultaterne, der opnås ved brug af øjenvippe serum:

"Med en kombination af flere effektive ingredienser, som bl.a. er rig på peptider og antioxidanter, går Sanzi Beauty’s vippeserum ind og styrker keratindannelsen i hårsækkene og er herved med til at give længere og fyldigere vipper, idet man både fremmer væksten og levetiden af hårene. Vi har i mere end halvandet år eksperimenteret med forskellige formler, og har heraf fundet frem til den mest effektive blanding, af de aktive og virksomme ingredienser. Samtidig har vi haft fokus på skabe en mild og styrkende vippeserum, i et prisleje der ligger til en meget konkurrencedygtig pris.
Kundernes før og efter billeder taler for sig selv”.


Det indeholder øjenvippe serum
Sanzi Beauty’s øjenvippe serum indeholder bl.a Glycerin, Arginine, Myristoyl Pentapeptide-17. Disse ingredienser finder du også i diverse hårplejeprodukter, som anvendes til at styrke håret gennem naturlige midler. Vippeserummen er udviklet ud fra nogle af de mest anerkendte ingredienser, med veldokumenterede forskningsresultater bag sig, som kan påvise at de har en gavnlig effekt på styrkelse og forlængelse af vippe og brynhår. Vippeserummen fra Sanzi Beauty er hormonfri, og ikke tilsat hverken parabener eller olie.
Ved at den ikke er tilsat olie, er den derfor særligt velegnet til folk som bruger eyelash exstensions og samtidig gerne vil styrke sine egne vipper.

Der er ikke begrænsning på hvor længe du må bruge vippeserum. Man skal blot gøre det en vane at bruge 2 minutter på at påføre serummet hver aften (nogle foretrækker at gøre det om morgnen). Efter 6-8 uger vil man opleve at de første synlige resultater gør sig gældende, og maks resultat opnås typisk ved uge 12-16. Det kan naturligvis variere fra person til person, idet vi også har set synlige resultater hos nogle allerede efter 4 ugers brug.

Hvorfor bruge øjenvippe serum?
Falske øjenvipper har længe været et populært valg, for at opnå det eftertragtede look med lange, feminine vipper. Dog er flere bekymret for, at de falske øjenvipper vil belaste de naturlige. Her kan det være en løsning at smøre vippeserum på, før man påfører de falske øjenvipper. Så styrker man de naturlige vipper fremfor at belaste dem.

Med øjenvippe serum er det dine egne naturlige vipper, der forlænges. Således slider du ikke på vipperne, men gør dem derimod længere og stærkere.


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet