Bryggeri fejrer flytning med øl, gris og musik
Foto: Jens-Erik Larsen

12. MAJ 2019 • 05:50 • AF REDAKTIONEN

Bryggeri fejrer flytning med øl, gris og musik

Mikrobryggeriet Small Batch Bornholm er efter en vel overstået flytning fra Tværmolen til Skansevej 8b i Rønne klar med nyt produktionsanlæg.

På lørdag fejrer bryggeriet flytningen med en reception, hvor alle interesserede kan få et kig indenfor hos det nye bryggeri og salgssted på Skansevej i Sydhavnen.

Bag Small Batch står Johnny Fagerlund, Anders Blomquist og Philip Marker. Bryggeriet startede oprindelig med et lille 100-liters brygværk i lokaler på Hallegaard. Pladsen blev hurtigt for trang, og bryggeriet fandt større lokaler i Rønne.

For at imødekomme efterspørgslen valgte bryggerne at udvide kapaciteten med et 10-hektoliter trekars brygsystem og seks 1.000-liters gærtanke.

Det er dette anlæg og de nye lokaler, der indvies næste lørdag den 18. maj klokken 14.30 til 17. Her vil værterne byde på bornholmsk øl, stegt gris og levende musik fra Absalon & Salinas.

I forrige weekend modtog Small Batch en fin anerkendelse, da bryggeriets øl blev kåret som årets publikumsfavorit på Esrum Ølfestival.

19. AUG 2019 • 18:05 FOR ABONNENTER

Pladsen i 3. division blev sikret med hiv og sving

19. AUG 2019 • 16:42 FOR ABONNENTER

Mandagens leder: Vil han også købe Bornholm?

Mest læste