Langsigtet investering bakkes op af direktøren: Markant fremgang i første kvartal
Hotel Griffen. Foto: Jens-Erik Larsen

17. APR 2019 • 21:12 • AF TOMMY KAAS

Langsigtet investering bakkes op af direktøren: Markant fremgang i første kvartal

Direktør Trine Richter fra Bornholm Hotels fortsætter sit arbejde med de tre Rønne-hoteller i Bornholm Hotels, efter at Carl Edvard Mogensens Fond har købt Griffen og Fredensborg.

Bornholms Tidende kunne i dag afsløre, at Carl Edvard Mogensen, der er kendt for at have bygget Hotel Ryttergården, det nuværende Green Solution House, op, har købt de to andre hoteller i Bornholm Hotels-kæden af Jacob og Rasmus Lund fra Team Bornholm.

Det har han blandt andet gjort som en langsigtet investering, fordi fremtiden tegner lys for Bornholm, og den udmelding bakkes op af Trine Richter.

– Eksempelvis er antallet af overnatninger i første kvartal gået markant frem i forhold til sidste år, siger Trine Richter.

– Endvidere er vi stolte over, at så mange bornholmere bakker op om vores restaurantkoncepter – det vil sige det franske køkken på Fredensborg Badehotel og steakhouse-konceptet på Griffen Spa Hotel, ligesom vi allerede nu har fået mange positive kommentarer til vores nye italienske køkken på Green Solution House, lyder det fra Trine Richter.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. MAJ 2019 • 12:03
Flere kender Kofod end Kofod
21. MAJ 2019 • 18:51
Fiskekutter brød i brand
21. MAJ 2019 • 19:20 FOR ABONNENTER

'Bornholm har stadig sin uskyld'

21. MAJ 2019 • 18:51

Fiskekutter brød i brand

Mest læste