Privatskolen bliver mobilfri
Arkivfoto

7. DEC 2018 • 18:05 • AF HENRIK NIELSEN

Privatskolen bliver mobilfri

Der venter eleverne på Rønne Privatskole en ny virkelighed i begyndelsen af det nye år. Lige så snart skolen er klar, er det slut med at have mobiltelefonen liggende i lommen i timerne og i hånden i frikvartererne.

Om morgenen bliver elevernes mobiltelefoner låst inde i et skab, og de får dem først retur, når de går hjem, med mindre en lærer vælger at bruge dem i undervisningen. Det besluttede skolebestyrelsen på et møde i går, torsdag.

– Planen var, at det skulle træde i kraft 1. januar, men jeg fik lov til at få lidt udsættelse, for det er vigtigt for mig, at vi har det hele klar, siger skoleleder Jesper Jørgensen til Bornholms Tidende.

Konkret betyder det, at skolen skal have fundet de rigtige skabe, at der skal styr på gråzoner, og at både elever og personale skal være klar over, hvordan det skal fungere.

– Der er en masse små aftaler, vi bliver nødt til at få på plads. Vi kan nok ikke fange dem allesammen, men jeg vil gerne fange så mange af de her gråzoner som muligt. Derfor fik jeg lov til at sige, at det træder i kraft, når vi er klar. Det bliver ikke til sommer, det bliver snart. Vi satser faktisk på, at det bliver midt i januar, men vi har en kattelem, siger han.

AFSTEMNING

Burde alle folke- og privatskoler være mobilfri?

Ja
NejSENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 20:34 FOR ABONNENTER
Netværk ser flere veje til mere mangfoldighed
18. DEC 2018 • 17:07 FOR ABONNENTER
Winni: Bornholm kan holde fast i det meste erhvervsfremme

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort