Så billigt er det at rejse jorden rundt som ung!

SPONSORERET AF DANSKSTUDIECENTER.DK

Så billigt er det at rejse jorden rundt som ung!

Enormt mange mennesker holder af at rejse. Rejser rundt omkring i verden kan skabe helt særlige og unikke oplevelser, som man vil kunne mindes resten af livet. Af samme grund vælger rigtig mange unge mennesker at bruge et eller flere år af deres ungdom på at rejse rundt i verden. Især er det populært at tage et sabbatår og benytte noget af det til at jorden rundt. Det lyder måske umiddelbart rigtig dyrt, men det behøver det faktisk slet ikke at være.

Rejs med Dansk Studie Center
Har man som ungt menneske besluttet sig for at tage på en længere rejse, er det en rigtig god idé at finde en organisation, som kan hjælpe dig med at planlægge din rejse, og som du måske også kan rejse sammen med. Vælg for eksempel Dansk Studie Center, som kan give dig en unik mulighed for at kombinere læring, rejse og muligheden for at få en masse nye venner. Dansk Studie Center er eksperter i jordomrejse for unge og kan give dig en helt særlig oplevelse, som du sent vil glemme. Priserne for rejserne er desuden udviklet med unge menneskers økonomiske råderum i øjemed, og det er faktisk med stor sandsynlighed billigere, end du tror at deltage i en af deres rejser.

Mange forskellige destinationer
Det er helt oplagt at rejse med Dansk Studie Center i dit sabbatår eller i løbet af din uddannelsestid. Rejsen kan både skabe en solid grobund for en kvote-2 ansøgning til din drømmeuddannelse eller være en enormt fordelagtigt og anderledes træk på dit CV. Herudover kommer, at en rejse med Dansk Studie Center vil være en oplevelse for livet, fordi du kommer ud i verden og ser og oplever natur, kultur og steder i verden, du med stor sandsynlighed ellers aldrig ville opleve.

Du kan vælge mellem mange forskellige destinationer, hvis du vælger at rejse med Dansk Studie Center. Der er blandt andet både mulighed for at rejse rundt i Nord-, Mellem- og Sydamerika og for rigtig mange forskellige destinationer i hele Asien. Når du rejser med Dansk Studie Center og i selskab med andre unge mennesker, får du mulighed for at opleve ting, som det ganske enkelt ikke ville være muligt, hvis planlagde din rejse på egen hånd. Desuden sikrer du dig, at du vælger de mest spændende destinationer for din rejse, og at al formalia er i orden.

Lyder det interessant? Læs mere på hjemmesiden
Synes du, at det lyder spændende at komme ud og rejse for en god pris med Dansk Studie Center, så er der meget mere information at hente på hjemmesiden. Her kan du både finde billeder fra tidligere ture, se alle de forskellige muligheder for destinationer og læse meget mere om, hvad det indebærer at tage ud at rejse med Dansk Studie Center. Find også priser for de mange forskellige ture eller oplysninger om kommende informationsmøder, som du kan deltage i helt gratis og uforpligtende.


Mest læste