Arrangørerne kan ikke få bas-armene ned: DJ Aligator kommer til Bornholm

19. SEP 2018 • 07:48 • AF MIE MØLBAK

Arrangørerne kan ikke få bas-armene ned: DJ Aligator kommer til Bornholm

Der er lagt op til en elektrisk fest med nostalgi, tramp og masser af bas, når DJ Aligator spiller i Musikhuzet 7. december.

Dance Vibration og Musikhuzet, der står bag arrangementet, har arbejdet på at få den danske dj i hus i lang tid og er glade for, at det nu endelig er lykkedes.

– Vi er super stolte. Det er fedt, at vi kan give bornholmerne den oplevelse, siger initiativtager Tobias Brandt Krähmer fra sammenslutningen Dance Vibration.

DJ Aligator blev kendt i år 2000 med kæmpehittet ”The Whistle Song”, der gik verden rundt. Samme år udkom ”Lollipop” og ”Doggy Style” og to år senere ”Stomp” og ”I Like To Move It”.

Men selvom hans største hits ligger en del år tilbage, så er DJ Aligator stadig aktuel, hvis man spørger arrangørerne.

– Mange forbinder ham med starten af 00’erne, men han er stadig en af de bedste og mest bookede dj’s i Danmark og udlandet. Han er kåret som verdens bedste dj, siger Tobias Brandt Krähmer.

DJ Aligator hviler ikke på 00’ernes succes, men producerer stadig ny musik.

En sovende bjørn

Koncerten med den ikoniske dj ligger helt i tråd med hele Dance Vibrations formål.

Sammenslutningen af lokale dj’s, eventudviklere og musikproducenter, vil nemlig gerne lave flere og mere varierede events med elektronisk musik på Bornholm.

– Vi hører hele tiden, at der ikke sker noget på Bornholm. Bornholm er som en sovende bjørn. Vi sover året rundt, og vågner kun lige op til de store events. Det vil vi lave om på, siger sammenslutningens grundlægger, Tobias Brandt Krähmer.

Ildsjælene arbejder blandt andet på at arrangere "Electric Winter Vibes" og på at få endnu flere elektroniske navne til øen.


20. JUN 2019 • 09:24

Syngende mand var til gene

Mest læste