Boskov opfinder ny sluse: Den skal ud i hele Europa
Foto: Allan Rieck

18. SEP 2018 • 20:03 • AF REDAKTIONEN

Boskov opfinder ny sluse: Den skal ud i hele Europa

Ole Ib Boskov fra Boskovs Skadeservice i Rønne har i et år arbejdet på en opfindelse, der skal gøre arbejdet i asbestramte ejendomme lettere.

Opfindelsen er nu klar og består af en gul asbestsluse, som er genanvendelig, og som kan monteres nemt i et rum.

– Det hele startede for mere end et år siden, da vi syntes, der var meget arbejde i at gøre klar til en asbestopgave. Mange gange tog klargøringen længere tid en selve asbestsaneringen, så vi gik i tænkeboks i firmaet, og ved fælles hjælp fik vi sat Nexø Tæpper og Vinyl på opgaven med at sy en demomodel, som vi så videreudviklede på, og resultatet er blevet super fint og meget hurtig at sætte op, fortæller Ole Ib Boskov til Bornholms Tidende.

Se Boskovs præsentationsvideo her:– Så vi håber og tror på, at det bliver en rigtig god historie og viser, at selvom vi bor på Bornholm, så kan vi sagtens tænke ud af boksen og få salg i noget stort, som kan sælges i hele Europa.

Virksomheden har søgt patent på slusen, idet der ikke findes noget lignede, som er så nem at sætte op, fortæller Ole Ib Boskov, som er i dialog med et større firma, der skal stå for salget i Europa.
SENESTE NYHEDER

11. DEC 2018 • 16:01 FOR ABONNENTER
Linda Persson: Fristen er for kort til at ansætte ny topchef
11. DEC 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste