Bornholmsk virksomhed fortsætter samarbejde med Mathias Christiansen

13. SEP 2018 • 09:14SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Bornholmsk virksomhed fortsætter samarbejde med Mathias Christiansen

Den bornholmske rejekoncern Ocean Prawns har forlænget sponsoraftalen med den bornholmske badmintonstjerne Mathias Christiansen frem mod OL i 2020 i Tokyo.

Denne gang har partnere indgået en toårig aftale, som skal være med til at give Mathias Christiansen arbejdsro og fuldt fokus på badmintonkarrieren.

Mathias Christiansen lægger nemlig ikke skjul på, at han og hans makker Christinna Pedersen har store ambitioner for fremtiden, hvor det helt store mål er i OL.

Frem mod 2020 vil der derfor fortsat stå Ocean Seafood og Seamix på maven af spillertrøjen, ligesom også andre bornholmske virksomheder bidrager med sponsorater.

– At sponsere Mathias Christiansen giver ikke kun mening, fordi han er et bornholmsk talent, men vi kan rent faktisk se synergier til vores salgsarbejde i Asien, forklarer eksportchef Stephan Birch og fortsætter:

– Badminton er kæmpestort i Asien, og de går meget op i sporten og spillerne har i den grad stjernestatus. Når Ocean Seafood og Seamix synliggøres på spillertrøjen, giver det os en celebrity branding, som er uvurderlig, fortæller han.

Mathias Christiansen er også begejstret for den bornholmske opbakning:

– Jeg føler, at Bornholm er rigtig god til at støtte op om mit projekt, og jeg er glad for, at mine sponsorer fortsat vil være en del af min rejse mod OL, fortæller Mathias Christiansen.

– Jeg er glad for at kunne leve af min passion for badminton, og samtidig skabe værdi for mine sponsorer. Selvom jeg ikke kommunikerer meget med mine asiatiske modstandere, kan jeg alligevel se, at de kigger på mine sponsorer og nikker anerkendende, og det er super fedt, afslutter Mathias Christiansen.

Mathias Christiansen og hans makker Christinna Pedersen er netop nu i Kina, hvor de skal spille China Open, som er en af årets største turneringer.

I næste måned vender de hjem, når de skal spille Denmark Open, som begynder den 17. oktober.


SENESTE NYHEDER

14. NOV 2018 • 22:15 FOR ABONNENTER
"Mundert" gensyn med Ruben Søltoft i Musikhuzet
14. NOV 2018 • 18:05 FOR ABONNENTER
Birgitte blev kørt i limousine til sidste arbejdsdag
14. NOV 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE SPORT

14. NOV 2018 • 06:08 FOR ABONNENTER

Cykelhandlere åbner helt ny butik

13. NOV 2018 • 19:32 FOR ABONNENTER

Klemensker: Husene sælges hurtigere og til bedre priser

13. NOV 2018 • 19:30 FOR ABONNENTER

Højt antal tomme boliger er en overraskelse i Hasle

Mest læste