Bornholm tager alle tre podiepladser ved DM

12. JUL 2018 • 11:26 • AF KJELD LUNDBÆK

Bornholm tager alle tre podiepladser ved DM

Der stod Bornholm på alle tre medaljer i kategori 1-klassen, da der blev afviklet danske mesterskaber i military for ponyryttere på Søborggård Ridecenter ved Gilleleje.

Astrid Vibe Skovgaard blev med 32,4 point dansk mester på ryggen af Sareiko Fox, men hun fik kamp til stregen af Luna Richter på Rolsteds Viola og Siw Kaas på Wendy, der på anden- og tredjepladsen fik henholdsvis 34,5 og 34,6 point.

Der var 16 ekvipager til start i kategori 1-klassen, og for at gøre den bornholmske triumf fuldendt besatte Astrid Vibe Skovgaard også fjerdepladsen på Shadow. De opnåede 37,9 point.

Siw Kaas spillede også på to heste, idet hun besatte niendepladsen på ryggen af Smokey. Derimod måtte Luna Richter og Tento se sig elimineret under den sidste disciplin, terrænridningen.

I kategori 2 og kategori 3 besatte Cilja Folman Westh/Conny Walker og Liva Emilie Grubbe/Diamond begge andenpladsen, men med kun to deltagere i klasserne var der kun medaljer til nummer ét.

Sideløbende med DM-konkurrencerne blev der også afviklet et regionalstævne med god bornholmsk deltagelse. I den meget jævnbyrdige H100-klasse besatte Mai Kaas således fjerdepladsen på Prins-Chi, mens Kebie Rahbek Hansen på Pricon blev nummer 14 af de i alt 18 deltagere.

I H80-klassen startede mor og datter, Susanne og Emma Malou Grubbe, på deres nye heste, Rihanna og Anastasia. Begge gjorde det godt, idet de sluttede som nummer tre og ni i en klasse med 18 deltagere.

I pony 80-klassen blev Dicte Gjetting diskvalificeret på ryggen af De Lux, mens Clara Folman Westh trak sig fra den mindste ponyklasse, P70-klassen.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. FEB 2019 • 06:10
V-formand: Det er noget skrammel
17. FEB 2019 • 22:19
Grossist stopper
17. FEB 2019 • 06:46
Præsten tager afsked

Mest læste