Her kører bilisterne stadig ikke efter reglerne: Sådan skal du forholde dig
Foto: Martin Antoni

19. JUN 2018 • 07:48 • AF ELISABETH KROGH

Her kører bilisterne stadig ikke efter reglerne: Sådan skal du forholde dig

Bilisterne gennem Listed kan stadig ikke finde ud af at køre rigtigt på 2-1-vejen gennem byen. Det fortæller Karen Nørregaard, formand for borgerforeningen.

– Vi håbede, at vejen ville løse det problem, vi har kæmpet med i årevis, nemlig for høj hastighed gennem byen. Desværre har vi fået et nyt problem, nemlig at bilisterne tilsyneladende ikke ved, eller ikke vil rette sig efter reglerne for at køre på en sådan vej, siger Karen Nørregaard.

– Som formand for Listed Borgerforening har jeg fået flere henvendelser fra beboere på Mosedalsvej, der konstaterer, at bilister kører inde på det røde område, som er reserveret fodgængere og cyklister. Når reglerne ikke overholdes, opstår der farlige situationer for dem, der befinder sig på den røde fodgænger-cykelsti.

Reglerne

Bilister skal holde sig på kørebanen midt på vejen, men må nødvendigvis trække ud ved modkørende trafik, dog stadig således, at der tages hensyn til de bløde trafikanter, enten ved at nedsætte farten eller holde stille, indtil de er kommet “i sikkerhed”.

SENESTE NYHEDER

20. FEB 2019 • 08:37SPORT
Landstræner som 72-årig
20. FEB 2019 • 06:24 FOR ABONNENTER
BUPL: Bedre kultur kræver mere end uddannelse

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. FEB 2019 • 08:29
Stjålet bil fundet udbrændt

Mest læste