Aakirkebyfirma i historisk aftale med Formel 1-team
Kevin Magnussen underskriver her – ifølge pressemeddelelsen udsendt den 1. april – aftalen med Michael Møller og co.

1. APR 2018 • 09:09 • AF HOLGER LARSEN

Aakirkebyfirma i historisk aftale med Formel 1-team

Opdateret: Dette er en aprilsnar i anledning af 1. april.

Bornholms Service & Skadecenter i Aakirkeby skal hjælpe den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen med at opnå bedre resultater.

Virksomheden skriver den 1. april i en pressemeddelelse:

"Skæbnen var usædvanlig hård ved Kevin Magnussen i sidste weekends sæsonåbning i Australien. Haas-danskeren lå på fjerdepladsen og var godt på vej mod et af karrierens flotteste resultater, da en mekanikerfejl under et pitstop tvang ham til at udgå.

En kæmpe nedtur for det amerikanske Haas-mandskab – især fordi samme skæbne overgik holdets anden kører, Romain Grosjean.

Det var problemer med racernes hjulmøtrikker, der var skyld i, at begge teamets biler måtte udgå. Det har teamet nu taget konsekvensen af og undersøgt markedet for at undgå samme problem i fremtiden.

Det var en overrasket Michael Møller fra Bornholms Service & Skadecenter, der sad og gennemgik mails tirsdag morgen og så der var kommet en mail fra Kevin Magnussen.Bornholms Service & Skadecenter præsenterede for et par måneder siden deres nye specielle låsemøtrikker, som sikrer, at hjulene hele tiden sidder fast.

Kevin Magnussen havde hørt om disse specielle møtrikker fra et familiemedlem, som selv havde købt et sæt til sin egen bil, og han ville høre, om vi også kunne levere dem til en Formel 1 racer.

– Vi kan levere låsemøtrikker/bolte til alle biler, men ikke til en Formel 1 bil, fortæller Michael Møller. Så gode råd var dyre, og firmaet gik straks i gang med at udvikle de specielle hjulmøtrikker, som skal bruges på en Formel 1 bil.

– Der sidder kun én møtrik pr. hjul, og den er til gengæld noget større, end dem vi kender på almindelige personbiler, men vi skal nok sørge for at kvaliteten er i top".

Kevin Magnussen siger ifølge pressemeddelelse fra det bornholmske firma:
– Vi skal forsøge at rette fokus væk fra skuffelsen og kigge frem mod det næste grand prix, som køres i Bahrain næste weekend, og jeg håber og tror de bornholmske møtrikker vil sikre os, at vi ikke ser samme problem igen som i Australien.

Det oplyses, at Haas F1 Team og Bornholms Service & Skadecenter har indgået en partnerskabsaftale, hvor det bornholmske firma skal levere hjulmøtrikker til begge teamets biler, samt instruere teamets mekanikere i brugen af de nye specielle låsemøtrikker,.

Michael Møller rejser selv til Bahrain for at bistå teamet, bliver det oplyst.


SENESTE NYHEDER

19. MAR 2019 • 19:55 FOR ABONNENTER
Rekordår i brugsen

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. MAR 2019 • 09:00
Restaurant i Allinge til salg

Mest læste