Tag med Klub Tidende i Det Kongelige Teater
Seebach Musical spiller hele sommeren på Kongelige Teaters Gamle Scene

8. MAR 2018 • 13:38 • AF ANDERS LILJEROTH

Tag med Klub Tidende i Det Kongelige Teater

En af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik bliver fra den 15. juni portrætteret på Det Kongelige Teater i København. Den dag starter musicalen Seebach nemlig, og Klub Tidendes samarbejdspartner GIBA Travel har fået fat i nogle rigtig gode billetter til forestillingen. Derfor arrangerer abonnementsklubben en tur til København den 17. og 18. juli.

Musicalen havde premiere den 29. september på Fredericia Teater, og fra den 21. april og til den 27. maj er det Musikhuset i Aarhus der lægger scene til, inden forestillingen rykker til København, hvor der spilles på Kongelige Teaters Gamle Scene frem til 22. juli.

Fantastiske anmeldelser
– Den er fejende flot, rørende og morsom. Den sprudler af overskud og farverigdom, og den musikalske side af sagen er flot understøttet af en begavet og cinematografisk sceno- og koreografi, der kongenialt aer øjnene. Sådan lyder Politikens anmeldelse af forestillingen i Fredericia. Og det er kun en af mange begejstrede anmeldelser, for der er nærmest høstet maksimum stjerner hele vejen rundt. Og som bornholmer kan man naturligvis glæde sig over, at der er en bornholmer med i forestillingen.

Den bornholmske skuespiller Joakim Lind Tranberg har nemlig en af hovedrollerne, nemlig som Rasmus Seebach, som han deler med Teit Samsø. Joakim Tranberg blev udklækket som skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole i Odense sidste sommer, og allerede få måneder efter, stod han altså på scenen i rollen som Danmarks største nulevende musikstjerne.

– Seebach-stykket er en fed forestilling, hvor musikken er med til at understrege historien om familien og tiden, hvor vi starter tilbage i 60erne med pigtrådsmusikken, fortalte Joakim Tranberg til Bornholms Tidende inden premieren i Fredericia.

En tur med flere oplevelser
Billetterne til forestillingen som GIBA Travel har fået fat i til avisens læsere, er de allerbedste, nemlig A-billetter. Så siddepladserne er i orden. Men turen til København indeholder ikke bare en tur til musical. Der er nemlig også inkluderet et spændende besøg i en af Københavns smukkeste kirker, Marmorkirken, som først blev færdigbygget i 1894 af den tids mæcen, C.F. Tietgen.

Dagen efter musicalen bliver der mulighed for at opleve Matadors univers på tæt hold. Her besøges nemlig Korsbæk på Bakken, byen der er genopbygget fra bunden, og som har fået helt nyt liv på Bakken. Og naturligvis bydes der på frokost på Postgården.


Der bliver tid til en frokost på Postgården, når Klub Tidende besøger Korsbæk på Bakken


Generelt kan Bornholms Tidendes læsere glæde sig til en tur fyldt med oplevelser, hvor alt er planlagt på forhånd, både billetter, mad og oplevelser. Og Bornholms Tidende er naturligvis med på hele turen.

Hele programmet kan ses her, og på abonnementsklubbens hjemmeside www.tidende.dk/klubtidende, er der en masse andre spændende oplevelser at vælge imellem.


Mest læste