Molslinjen: Vi kan blive nødt til at udskyde billetsalget
Foto: Molslinjen

8. JAN 2018 • 13:34 • AF TOMMY KAAS

Molslinjen: Vi kan blive nødt til at udskyde billetsalget

De er fortsat fortrøstningsfulde hos rederiet Molslinjen, men den endelige godkendelse fra transportministeriet lader fortsat vente på sig.

Sagen handler om de billetter, som Molslinjen sætter til salg på Bornholmslinjen.dk, hvor det har været meningen, at man fra denne mandag skal kunne købe billetter til tiden, hvor det Aarhus-baserede rederi overtager den samfundsbegrundede færgebetjening af Bornholm.

Det sker til september, men Molslinjen vil altså gerne allerede nu sende billetterne i handlen, men godkendelsen fra transportministeriet lader vente på sig, og det kan ende med en udskydelse, hvis Molslinjen ikke snart får en tommelfinger opad fra ministeriet.

– Vi er i dialog med dem og har også været det hen over weekenden, og det er som jeg forstår det de sidste detaljer, der skal på plads, siger Jesper Maack, kommunikationschef hos Molslinjen, til Bornholms Tidende.

Men rederiet afviser at sætte billetterne til salg, hvis vi kommer for langt ud på eftermiddagen, før godkendelsen kommer.

– Vi vil ikke sætte hjemmesiden i gang uden at have folk på arbejde til at klare de udfordringer, der måtte være i forbindelse med at søsætte en ny hjemmeside, så det kan godt være, at vi udskyder. Men vi tror fortsat på, at godkendelsen kommer, siger han.

Indtil videre er Bornholmslinjen.dk blank.

SENESTE NYHEDER

18. DEC 2018 • 17:07 FOR ABONNENTER
Winni: Bornholm kan holde fast i det meste erhvervsfremme
18. DEC 2018 • 16:27 FOR ABONNENTER
Mail til ejendomsmægler: Jeg har mistet tålmodigheden
18. DEC 2018 • 16:05 FOR ABONNENTER
Kommunen giver tilladelse til ny mobilmast
18. DEC 2018 • 14:47 FOR ABONNENTER
Landmænd er truet af konkurs efter år med store tab

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste

15. DEC 2018 • 12:02 FOR ABONNENTER

Tre på stribe til Cort