Generationsskifte hos Bornholms Revision: Revisor bliver ny partner
Johnny Poulsen (i midten) stopper som partner 1. januar. Foto: Bornholms Revision

13. DEC 2017 • 09:33 • AF TOMMY KAAS

Generationsskifte hos Bornholms Revision: Revisor bliver ny partner

Registreret revisor og medindehaver af aktieselskaberne Bornholms Revision og Bornholms Forvaltning, Johnny Poulsen, har ønsket at stoppe som partner 1. januar 2018.

Det sker som et led i et generationsskifte. I samme forbindelse indtræder Thilo Godtfredsen som partner og medindehaver, oplyser Jens-Otto A. Sonne i en pressemeddelelse.

Johnny Poulsen har arbejdet som revisor i 44 år, heraf de 39 år i Nexø. Han har været medejer af virksomhederne i 34 år.

Helt at forlade virksomhederne gør Johnny Poulsen dog ikke. Han vil fremadrettet blive tilknyttet Bornholms Revision og Bornholms Forvaltning som konsulent og sparringspartner for såvel kunder samt indehavere og partnere, oplyser parterne.

– Som et led i generationsskiftet vil han dog, naturligt, træde mere i baggrunden og nyde sit velfortjente otium, lyder det i en pressemeddelelse.

Thilo Godtfredsen, der er uddannet cand.merc.aud., kom til Bornholm med sin hustru i 2010, og har siden været ansat som revisor hos Bornholms Revision.

Han har siden tiltrædelsen beskæftiget sig med regnskab, skat og rådgivning m.v. for firmaets kunder, og har et godt kendskab til bornholmske erhvervs-forhold. Thilo Godtfredsen er bosat i Nexø med sin hustru og to døtre og glæder sig til indtrædelsen, fremgår det af pressemeddelelsen.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste