Nye ejere pumper penge i Kadeau
Foto: Berit Hvassum

11. DEC 2017 • 19:30 • AF TOMMY KAAS

Nye ejere pumper penge i Kadeau

Sidste års utilfredsstillende regnskab fra de michelinstjerne-smykkede bornholmere fra Kadeau gjorde, at folkene bag restauranterne – Nicolai Nørregaard, Rasmus Kofoed og Magnus Høegh Kofoed – skulle på jagt efter investorer.

I regnskabet, der var i minus med et par millioner, hed det i bemærkningen fra revisoren, at "der er en væsentlig usikkerhed, som kan skabe betydelig tvivl om selskabets evne til at fortsætte driften".

I dag skriver erhvervsmediet Finans så, at en kreds af finansfolk – heriblandt bornholmeren Filip Lau – er blevet nye medejere af Kadeau og poster penge i restauranterne.

Det fremgår således ifølge Finans af cvr-registeret, at Filip Lau, Martin Smidt Kristensen og Rasmus Friis er blevet en del af ejerkredsen.

Filip Lau er søn af tidigere butikschef i blandt andet Inspiration i Rønne, Jens Lau. Martin Smidt Kristensen er kendt som manden, der i 2015 var med til at købe Hotel Romantik og lave det om til Nordlandet. Rasmus Friis var i forvejen bestyrelsesformand i Kadeau.

I ejerkredsen sidder også den storhittende danske sanger Lukas Forchhammer, som i 2015 købte sig ind i foretagendet.

Kapitalen er forhøjet
Ifølge cvr-registeret er der i fredags sket kapitalforhøjelser på 6 millioner og 2,5 millioner kroner til de to selskaber, henholdsvis Kadeau Holding ApS og Kadeau København og Bornholm ApS, skriver Finans.

Kadeau afviser at kommentere historien men henviser ifølge mediet til en pressemeddelelse, der udsendes senere.

Kadeau slog dørene op til den første restaurant i Vestre Sømark i 2007. Siden er blandt andet Kadeau på Christianshavn og flere restauranter under andre navne kommet til, og senest har bornholmerne i dette efterår åbnet burgerbaren BobbaBella i Tivoli.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste