PH Byg går konkurs efter et år med psykisk terror og stress
Foto: Jens-Erik Larsen

24. NOV 2017 • 09:37 • AF TOMMY KAAS

PH Byg går konkurs efter et år med psykisk terror og stress

PH Byg i Hasle er gået konkurs. Ejeren Peter Hjorth Hansen har selv indgivet konkursbegæring torsdag.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det skyldes dels et år med opslidende, psykisk terror fra en kunde mod Peter Hjorth Hansen og hans familie med deraf følgende stress, dels manglende betaling af store summer fra et stort byggeprojekt uden for øen, oplyser virksomheden.

Den stressramte ejer, der er i klar bedring, håber, at kurator kan tvinge nogle af pengene hjem til de bornholmske leverandører.

– Jeg er både ked af det og føler mig skamfuld, lyder det fra Peter Hjorth Hansen.

Satte salgsrekord sidste år
På trods af salgsrekord sidste år og fyldte ordrebøger igen i år, begærede Peter Hjorth Hansen sin virksomhed konkurs i går.

15 års arbejde med at opbygge virksomheden, samt udføre tømrer, snedker- og murerarbejde, for både bornholmere og sjællændere stopper brat her.

Den personlige hetz, som Peter Hjorth Hansen fortæller om, har angiveligt fundet sted dagligt og i månedsvis.

Det er en enkelt kunde, der har bombarderet Peter Hjorth Hansen og hans familie med hundredvis af telefonopkald, mails, krav, raserianfald og konkrete trusler. Syv dage om ugen. På alle tider af døgnet, oplyser han.

Selvom Peter Hjorth Hansen har det bedre i dag, har oplevelserne haft store konsekvenser for familien, fortæller hustruen Miriam Hjorth Hansen.

– Vi har ikke haft meget overskud til familie og venner, fordi vi har været så presset af denne kunde. Det blev en glidebane, der startede med mild grænseoverskridende adfærd og som endte med trusler og psykisk pres på alle tider af døgnet, fortæller hun.

Familien hverken kan eller vil kæmpe den kamp længere.

– Vi har længe kæmpet for at holde os oppe, men det er klart, at disse personlige angreb har trykket humøret og taget kræfter, som vi kunne have brugt meget bedre, lyder det.

Læs hele historien i Bornholms Tidende.

SENESTE NYHEDER

14. NOV 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
14. NOV 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Onsdagens leder: Lad ikke grådighed ødelægge Folkemødet

MEST LÆSTE BORNHOLM

14. NOV 2018 • 07:14
Fridolf er solgt til Bygma

Mest læste