Caféejer leder efter ildsjæle til nyt koncept
Foto: Allan Rieck

22. NOV 2017 • 06:35 • AF ANETTE VESTERGAARD

Caféejer leder efter ildsjæle til nyt koncept

”Vi søger efter ildsjæle, som kan bidrage til at udvikle et nyt koncept og tage stafetten fra og med sæson 2018”.

Sådan skriver Philip Marker, bornholmsk investor og indehaver af North Property Asset Management A/S, på jobportalen Jobindex.

Marker købte i sommer Café Boderne og de tilhørende ferielejligheder, og opsagde samtidig forpagtningsaftalen med den daværende forpagter, Mariann Lundh. Hendes aftale udløber ved årsskiftet.

Nu søger Marker, der i forvejen ejer et hotel i Sandkås, en ildsjæl til Bornholm.

I opslaget beskrives Boderne som ”et sommerhusområde beliggende på sydkysten midt imellem Dueodde og Rønne. Caféen er del af et lejlighedskompleks og er placeret med en fantastisk havudsigt. En fantastisk strand og en hyggelig lille havn ligger lige nedenfor”.

Udsigt til god forretning
Hele komplekset er under renovering, oplyser den nye ejer, der lover, at alt vil fremstå flot og indbydende til 2018-sæsonen.

Af jobopslaget fremgår det desuden at der er tale om et samlet bygningsareal på 500 m2 med café, spiseplads til 140 gæster, industrikøkken, toiletter, kontor og udendørs terrasser.

Jobbet er som udgangspunkt et sæsonjob, forlyder det: ”Cafeen kan drives fuldtids som sæsonprojekt i fem-seks måneder og også anvendes uden for turistsæsonen til fester”.

Der er rigtig gode muligheder for at drive en god forretning med basis i områdets mange besøgende, hedder det i jobopslaget, der ydermere nævner muligheden for at tilknytte en privat lejlighed til den nye forpagter.

21. FEB 2018 • 07:54

Cafeejer må udsætte åbning

21. FEB 2018 • 07:53

Tørstig tyv i Tejn

Mest læste