Bornholmerbo har fået stort hotel på nordlandet til salg
Foto: EDC Bornholmerbo

6. OKT 2017 • 14:10 • AF TOMMY KAAS

Bornholmerbo har fået stort hotel på nordlandet til salg

EDC BornholmerBo skal nu forsøge at sælge Hotel Friheden i Sandkaas for ejerne, Mie og Klaus Juhl. Det oplyser Carsten Schou til Bornholms Tidende.

Hotel Friheden er et særdeles veldrevet, moderne og velholdt hotel med smuk havudsigt, lyder det fra ejendomsmægleren.

Bebyggelsen består af flere bygninger og fremtræder velholdt og moderne, indrettet nutidigt og med høj komfort til hotellets gæster og besøgende.

Der forefindes blandt andet stort moderne køkken, reception, kontorafsnit, restaurant, mange dobbeltværelser med egne altaner og havudsigt, wellness-afdeling med indendørs swimmingpool med mere, lyder det fra EDC Bornholmerbo.

Derudover er der privatbeboelse, tre selvstændige ferie-ejerlejligheder.

Der er tale om i alt 108 sengepladser eksklusiv arealer i privat-beboelsen, oplyser Carsten Schou.

Og prisen? Den er sat til 19.500.000 kroner.

Se flere billeder her.

Hotel Friheden har været drevet af Mie og Klaus i mere end 20 år men ønsker at sælge nu, da familien ønsker at koncentrere sig yderligere om andre virksomheder.

– Det skal da også bemærkes, at sælgere ønsker ”lidt mere fritid” end den, de har haft tidligere, fortæller Carsten Schou fra EDC Bornholmerbo.

– Bornholm er de seneste år”i den grad kommet på landkortet med den fred og ro, som findes på øen, sammen med den helt unikke natur, siger han.

– Denne fremgang ses tydeligt i turistbranchen, der også i år 2018 forventer fremgang – at nye og forbedrede trafikforbindelser til Bornholm også etableres, forventes at påvirke fremtiden særdeles positivt.

Mest læste