Amerikansk rejsemagasin: Bornholm blandt 8 musts i Skandinavien

23. SEP 2017 • 08:02 • AF JAKOB MARSCHNER

Amerikansk rejsemagasin: Bornholm blandt 8 musts i Skandinavien

Bornholm er blandt otte steder i Skandinavien, som amerikanere må besøge, hvis de bevæger sig ud på disse kanter. Det mener i hvert fald det store amerikanske rejsemagasin Jetsetter.

"Skandinavien er ikke synonymt med strande. Men på den lillebitte Østersø-ø Bornholm, bare 35 minutter med fly fra København, er der nogle gode, hvor du kan arbejde på din svømme-form og på at blive solbrændt (vær advaret, vandet er koldt)", fortæller magasinet i sin internetudgave.

"Kendt som Danmarks mest solrige plet er øen en velbevaret hemmelighed blandt danskere, der kommer på grund af de afslappede jord-til-bord restauranter, billedskønne fiskerbyer og fredfyldte skovlandskaber", skriver Jetsetter, der også har et tip om, hvor folk smed fordel kan indlogere sig.

"Book et værelse på det minimalistiske, men stilige Hotel Nordlandet, et simpelt hotel ved vandet, hvis juvel er en elegant nordisk spisesal med udsigt over havet. Tag dernæst ud og opdag øens markante rundkirker, der daterer sig tilbage til 1150", foreslår magasinet.

Blandt andre mulige rejsemål i Danmark har kun København fundet vej til Jetsetters liste. De seks øvrige er Stockholm, Göteborg, Bergen, Lofoten, Tromsø - og ringvejen rundt om Island.

Jetsetters hjemmeside når ud til et ikke helt ringe publikum. Ifølge analyseværktøjet Alexa har "kun" 63.264 hjemmesider et større publikum på verdensplan. I hjemlandet USA er Jetsetters side blandt de 16.000 mest besøgte.

Tre ud af fire besøgende er amerikanere. Sammenlignet med andre hjemmesider har markant flere af Jetsetters besøgende en videregående uddannelse, ligesom markant flere er kvinder.

SENESTE NYHEDER

24. JUN 2018 • 06:50 FOR ABONNENTER
Jens fra Hasle har opdraget det meste af VM-holdet
23. JUN 2018 • 16:06 FOR ABONNENTER
Bornholmere kan man ikke sælge hvad som helst

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste